Index / Huisdieren / Hoe om te trainen honden grommen plaats van Bijten

Share This Post

Huisdieren

Hoe om te trainen honden grommen plaats van Bijten

Hondenbeten zijn veruit een van de meest voorkomende meldkamer klachten. Honderden mensen krijgen elk jaar gebeten, velen van hen als gevolg van nalatigheid en onwetendheid van de fundamentele hond gedrag. Honden normaal grommen voordat bijten, wat a

AdvertisementHondenbeten zijn veruit een van de meest voorkomende meldkamer klachten. Honderden mensen krijgen elk jaar gebeten, velen van hen als gevolg van nalatigheid en onwetendheid van de fundamentele hond gedrag. Honden normaal grommen voordat bijten, wat aangeeft dat ze ongelukkig zijn voordat ze uithalen. Opleiding van uw hond te grommen in plaats van bijten is een vrij eenvoudige oefening en kan helpen om u en uw gezin veilig.

Wat je nodig hebt

Kraag

Lood

Treats

Plaats een kraag en lood op uw hond. Het is veel makkelijker om een ​​hond te trainen met een halsband en riem, want het maakt de hond veel gemakkelijker te bevatten om een ​​klein gebied en geeft uw hond een maatstaf voor het vertrouwen dat u aan het einde van de leiding.

Kies de opdracht die u uw hond onderwijzen bij het vragen hem te grommen. Het kan zo simpel zijn als het woord "growl" of elke andere uitdrukking u kiest. Kortom, een woord commando's werken het beste als ze zijn het gemakkelijkst voor uw hond te begrijpen. U kunt elk woord dat u wilt gebruiken, zolang je het gebruikt consequent bij het trainen van het gegrom.

Hier vind je een object van uw hond echt geniet en laat hem spelen. Houd het uiteinde van de leiding voorzichtig en laat de hond om zijn favoriete speeltje te genieten zonder zich te bemoeien. Dit geeft de hond tijd geïnteresseerd zijn in het speelgoed te komen en neem het in bezit, beweert het als zijn eigendom.

Ga voor uw hond en bereiken langzaam voor het speelgoed. Let op uw hond goed naar zijn reactie op uw aanpak te peilen. Wanneer uw hond begint om rustig te grommen, stoppen met het bereiken van het object en staan ​​stil. Dit verwijdert het gevaar dat je gaat om uw hond speelgoed weg te nemen, en hij zal weer geïnteresseerd raken en je negeren.

Geef de hond het commando dat u hebt gekozen voor het grommen en langzaam bewegen in de richting van het speelgoed weer. Herhaal het commando als je hoort de hond begint te grommen, zodat hij associeert het commando met de werking van grommen. U moet hetzelfde commando elke keer dat je de hond vragen te grommen om te voorkomen dat hij steeds in de war tijdens je training te gebruiken. Gebruik een zachte, vrolijke stem te laten uw hond weet dat je gelukkig bent en dat vroeg hem te grommen is een gewenste gedrag.

Stop uw aanpak en beloon de hond onmiddellijk met zijn favoriete traktatie toen hij gromt. Geef hem een ​​traktatie snel, zodat hij associeert de handeling van het grommen met een goede beloning. Laat de hond te ontspannen en te genieten van zijn traktatie zonder inmenging.

Herhaal dit bevel en beloningssysteem totdat uw hond grommen op commando zonder de noodzaak van traktaties. Als uw hond leert te grommen op commando, kan je hem steeds minder behandelt, in plaats daarvan gebruik van een lof commando zoals "goede jongen," hem aanmoedigen met uw woorden in plaats van voedsel beloningen.

Werk samen met uw hond in kleine, korte sessies. Honden hebben een korte aandachtsspanne en leren veel beter in drie of vier 15 minuten sessies per dag dan ze één lange marathon training te doen. Als u merkt dat uw hond te worden afgeleid of op zoek verveeld, stoppen met training en laat uw hond enige down time om burn-out te voorkomen.

Hints

Wees voorzichtig bij het opleiden van nieuwe honden te grommen. Sommige honden kan toeslaan zonder waarschuwing, waardoor ze gevaarlijk en moeilijk te trainen.

Nooit fysiek straffen van uw hond voor ongepast gedrag. Het raken of slaan uw hond kan pijn doen en bang hem, het maken van een normale training routine moeilijk.

Share This Post