Index / Bedrijf / Hoe om te stoppen met Vandalization van Bathroom Stalls

Share This Post

Bedrijf

Hoe om te stoppen met Vandalization van Bathroom Stalls

Graffiti verwijderen wordt al snel vermoeiend, een taak die nooit af. De beste manier om graffiti te voorkomen is een alternatief zijn. Een lege witte muur nodigt problemen; stop vandalization van badkamer kramen op openbare plaatsen door het bouwen

AdvertisementGraffiti verwijderen wordt al snel vermoeiend, een taak die nooit af. De beste manier om graffiti te voorkomen is een alternatief zijn. Een lege witte muur nodigt problemen; stop vandalization van badkamer kramen op openbare plaatsen door het bouwen van een decoreren regeling die ofwel maakt ruimte voor interactie met het publiek of gewoon heeft genoeg van haar eigen stijl aan improvisatie af te schrikken. Anders, verkrijg mensen om emotioneel te investeren in het houden van de badkamer schoon voor hun gemeenschap.

Wat je nodig hebt

Verf

Ingelijste kunst of posters

gedrukte teken

Schoolbord

Krijt

Gom

Eerste Methode: Rente toevoegen

Beslis over een decoratie regeling. Affiches en gekleurd papier kan goedkoop zijn, maar niet erg lang. Herschilderen in een effen kleur meestal niet werken om vandalisme te stoppen, maar het creëren van een stijl die visueel belang, zoals strepen, stippen of andere patronen voegt, kan.

Kies of om alleen te versieren of huren van een kunstenaar. Muurschilderingen kan zeer effectief werken om graffiti op de muren af ​​te schrikken -. Stern, et al, aan de Universiteit van Pennsylvania, de gevolgen voor de gemeenschap van muurschilderingen beoordeeld in het voorkomen van graffiti - en ze kan hetzelfde doen in de badkamer (zie referenties 1). Permanente kunst aan de muur kan een paar honderd dollar op provisie kosten van een kleine lokale kunstenaar, en honderden dollars op te slaan in vandalisme.

Anders, nemen wanddecoratie en kunst in één veelzijdige oplossing: geef de stal muren wat kleur en het patroon met behulp van verf, dan een paar stukken van unieke kunst te hangen over het nieuwe kleurenschema. Kringloopwinkel kunst kan dit doel uit te voeren op een begroting.

Tweede methode: Roep Caring

Maken gebruik van de nieuwe methode gepubliceerd door T. Steuart Watson, een professor aan de Mississippi State University, in 1996 (zie referenties 2). In 1992, postte hij borden in drie toiletten lezen, "Een lokale gelicentieerde arts heeft ingestemd met een vast bedrag van geld te doneren aan de plaatselijke afdeling van de United Way voor elke dag dat deze muur blijft vrij van schrijven, tekenen, of andere markeringen" (zie referenties 3). Het werkelijke bedrag was niet erg veel, maar in deze gevallen de gedachte telt voor veel: de borden erin geslaagd om vandalisme te stoppen zonder enige handhaving. Gedurende vijftig dagen van de studie bleek geen badkamer graffiti.

Kies een goed doel om donaties te bieden. Kies er een die massa beroep op de mensen verwacht dat het toilet heeft.

Plaats een bord in elke badkamer kraam met een bericht dat aangeeft dat deze donaties zullen worden gegeven voor elke dag de stal schoon blijft. Wees creatief. Met behulp van het voorbeeld van de borden Watson's, een beroep op gezag is goed. Het is niet een doctoraat nodig, ofwel: "Een lokale kleine ondernemer heeft ingestemd om te doneren" of "Een lokale leraar heeft ingestemd om te doneren," klinkt bijna net zo goed.

Volgen door op de belofte. Het bedrag hoeft niet groot te zijn, noch het teken nodig om het te specificeren, maar tonen enkele oprechtheid!

Derde Methode: Open Forum

Als geconfronteerd met een bar, café of op school vol absoluut onstuitbare creatieve types, te ontmoedigen graffiti door ze een manier om hun uitspraken te doen zonder deze te beschadigen eigendom te geven.

Gratis uiting in de vorm van een bord op de staldeur en wat kalk gebruiken. Gezien het medium zullen de meeste gelukkig schrijven tijdelijke berichten in plaats van vandalisme.

Gebruik een bordenwisser om direct weg te vegen aanstootgevende berichten: geen kosten, geen kwaad.

Share This Post