Index / tech / Hoe om te stoppen met Megavideo Buffering

Share This Post

tech

Hoe om te stoppen met Megavideo Buffering

Megavideo kunt u tv-shows en films gratis voor 72 minuten per dag. Als je zelf een video streaming bent, zou je merken dat het pauzeert even om buffer-of-maken van de video voordat u deze kunt zien op het scherm. Terwijl buffering is meestal een klei

Advertisement

Megavideo kunt u tv-shows en films gratis voor 72 minuten per dag. Als je zelf een video streaming bent, zou je merken dat het pauzeert even om buffer-of-maken van de video voordat u deze kunt zien op het scherm. Terwijl buffering is meestal een klein ongemak, als het ernstig verstoren uw Megavideo ervaring kunt u een paar trucjes proberen om de buffering tijd te verminderen om te beginnen met het bekijken van films sneller en blijven kijken totdat de tijd om is.

Controleer of uw internetverbinding goed is aangesloten en dat het soepel draait. Hoe sneller en sterker uw internetverbinding is, hoe minder tijd die het duurt voor Megavideo te bufferen en voor te bereiden uw film om te bekijken. Bijvoorbeeld, als je met behulp van Wi-Fi, maar ver van de draadloze router, zou je meer buffering tijd dan iemand die rechtstreeks is aangesloten op een DSL-lijn te hebben.

Kijk Megavideo op de momenten dat het minder waarschijnlijk worden overladen met gebruikers. Als een aantal mensen die dezelfde film op hetzelfde moment, zal de video langer verwerken voordat weergegeven. Probeer een paar verschillende momenten gedurende de dag om te zien of uw buffering beïnvloedt.

Plan vooruit als je weet dat je wilt een film op Megavideo kijken. Start de film, pauzeren toen en weg te lopen voor een paar minuten. Dit zal uw video tijd om buffer en komen ver genoeg vooruit uw het kijken naar die buffering niet stopt en verstoren uw film te geven. De film zal blijven delen van video vooruit buffer zoals u bekijken, zodat je niet een vertraging ervaren.

Test Megavideo op een andere browser. Afhankelijk van de instellingen van de computer, kan Chrome, Firefox, Internet Explorer of Opera de buffering tijd voor uw video's te verbeteren.

Schrijf u in voor een Megavideo lidmaatschap. Terwijl Megavideo is gratis en bruikbaar zonder een lidmaatschap, door het creëren van een gratis lidmaatschap ontvangt u voorrang boven andere gebruikers. Dat betekent dat als een video wordt overladen met gebruikers streaming content, mensen met lidmaatschappen krijgen eerste prioriteit. Dit kan helpen bij het verbeteren van uw buffering tijden in het algemeen.

Share This Post