Index / tech / Hoe om te stoppen met laster op Facebook

Share This Post

tech

Hoe om te stoppen met laster op Facebook

Facebook staat niet toe dat gebruikers in staat om content die uw rechten schendt of breekt de wet te plaatsen. Als een Facebook gebruiker content die je gelooft is lasterlijke heeft gepost, kunt u in staat om die content verwijderd van de website te

Advertisement

Facebook staat niet toe dat gebruikers in staat om content die uw rechten schendt of breekt de wet te plaatsen. Als een Facebook gebruiker content die je gelooft is lasterlijke heeft gepost, kunt u in staat om die content verwijderd van de website te krijgen. Rapporteer de overtreding administratief team van Facebook met behulp van Facebook's "Report a Violation" pagina.

Open een webbrowser en navigeer naar Facebook's "Verslag een schending van de Facebook-voorwaarden" pagina (Facebook.com/help).

Typ uw e-mailadres in het "Uw e-mailadres 'veld aan de bovenkant van de pagina.

Typ de URL van de Facebook-profiel die behoren tot de persoon die u heeft belasterd in de "URL (webadres) van de verantwoordelijke persoon" in.

Typ de URL van de pagina met lasterlijke inhoud in de "URL van de exacte inhoud van je meldt" in.

Geef de naam van de persoon die u gelooft heeft je belasterd in de "Volledige naam van de persoon die je wilt melden" in.

Beantwoord de vraag of u deze Facebook gebruiker die eerder hebben gemeld in de "Heb je dit op de site al gemeld" veld.

Beschrijf waarom u denkt dat deze persoon heeft je belasterd in de "Beschrijving van de overtreding" veld.

Klik op de knop 'Verzenden' om het rapport te sturen naar Facebook.

Hints

De meeste items die kunnen worden geplaatst op Facebook hebben "Report" links die u kunt gebruiken om te melden inbreukmakende content, zonder het invullen van de volledige vorm. Zo hebben profielen "Meld dit Person" links en pagina's hebben "Report pagina" koppelingen.

Share This Post