Index / Gezondheid / Hoe om te stoppen met Enkels Van Jeuk

Share This Post

Gezondheid

Hoe om te stoppen met Enkels Van Jeuk

Er zijn vele redenen waarom u kunnen lijden aan jeukende enkels. Deze omvatten ziekte, verandering in het weer, huidproblemen en medicijnen. Indien onbehandeld, kan je jeukende enkels kwetsbaar voor schade als gevolg van uw krassen geworden. Dit kan

Advertisement

Er zijn vele redenen waarom u kunnen lijden aan jeukende enkels. Deze omvatten ziekte, verandering in het weer, huidproblemen en medicijnen. Indien onbehandeld, kan je jeukende enkels kwetsbaar voor schade als gevolg van uw krassen geworden. Dit kan leiden tot een infectie op de lange termijn. Door gebruik te maken onder alle methoden, kunt u effectief te verlichten je enkels van jeuk.

Wat je nodig hebt

ijspak

Gember

Haver

Calamine lotion

Hydraterende lotion

Stap 1

Stop de jeuk door een koud of ijslaag op het getroffen gebied. Het toepassen van kou om de jeuk gebieden kunnen uw huid te koelen, het stoppen van de jeuk. Het zal ook helpen om het verlangen om te krabben vaak vechten. Breng de ijslaag rechtstreeks naar de jeuk gebieden voor 20 minuten en wanneer dat nodig is.

Stap 2

Behandel de jeuk door toepassing van een ginger sap en haver mengsel. Ginger bevat een krachtige stof genaamd gingerol die kunnen helpen verminderen de roodheid, ontsteking en jeuk van je enkels. Het kan ook elke uitslag die aanwezig zijn in deze gebieden te kalmeren. Voeg een geschilde gemberwortel en een kopje ongekookte haver in een blender en mix tot een pasta wordt gevormd. Breng de haver en gemberpasta aan je enkels twee keer per dag en bij de eerste tekenen van een jeuk.

Stap 3

Solliciteer Calamine lotion zoals Caladryl aan je enkels. Deze lotion is snel handelen en kan uw huid te kalmeren, terwijl het verminderen van de jeuk en irritatie in je enkels. Royaal toepassing de lotion om de jeuk gebieden tweemaal daags of naar behoefte. Calamine lotion is verkrijgbaar bij uw plaatselijke drogisterij.

stap 4

Behandel de jeuk door het toepassen van een vochtinbrengende lotion met menthol. Menthol, tezamen met andere werkzame stoffen van een vochtinbrengende lotion, kan afkoelen en kalmeren de jeuk van enkels. Het kan ook helpen uw huid tegen kraken en drogen te voorkomen. Breng de lotion royaal aan de getroffen gebieden wanneer je begint jeukende en voor het slapen te voelen. U kunt de aankoop hydraterende lotions zoals Aveeno Skin Relief vochtinbrengende lotion met menthol op elk toonaangevende drogisterij in uw omgeving.

stap 5

Raadpleeg een dermatoloog om te helpen stoppen met de jeuk. Een dermatoloog kan de oorzaak van de jeuk te diagnosticeren en bieden u advies en behandelingen om de jeuk te beheren.

Hints

U moet uw arts raadplegen alvorens supplementen en het aanbreken van elke zichzelf behandelingen voor de huid.

Share This Post