Index / Huis / Hoe om te stoppen met een slaapkamer deur rammelen

Share This Post

Huis

Hoe om te stoppen met een slaapkamer deur rammelen

Een deur rammelen slaapkamer kan problemen met slapen veroorzaken en kan aangeven dat er iets structureel mis is met de deur. De overlast van een ratelend of piepende deur kan wijzen op andere problemen die moeten worden aangepakt. Zodra u op de hoog

Advertisement

Een deur rammelen slaapkamer kan problemen met slapen veroorzaken en kan aangeven dat er iets structureel mis is met de deur. De overlast van een ratelend of piepende deur kan wijzen op andere problemen die moeten worden aangepakt. Zodra u op de hoogte van een deur rammelen zijn geworden, zijn er verschillende stappen die genomen kunnen worden om te helpen het probleem op te lossen. Vaststelling van een rammelend deur kan snel en eenvoudig worden uitgevoerd.

Wat je nodig hebt

  • schroevedraaier

    scharnier olie

    Tang

    Hamer

    Nails

Onderzoek de deur op losse schroeven. Wanneer de schroeven los te maken in de scharnieren van de deur, kan de deur rammelen en schudden wanneer het wordt geopend. Controleer elke scharnier op losse schroeven.

Draai alle losse schroeven met een schroevendraaier. Gebruik de schroevendraaier om ervoor te zorgen dat alle schroeven zijn gelijk met het scharnier en dat de scharnieren zijn strak tegen de deur en de muur.

Gebruik een scharnier olie of een smeermiddel zoals WD-40. Breng de olie aan de scharnieren en deurknop elke piepend of rammelen die kunnen optreden als gevolg van vastgelopen of gedroogde scharnieren lossen.

Schroef de staking plaat uit de deur. Dit is het deel van de deur waar de rand aan het deurkozijn.

Buig het lipje in de staking plaat naar de opening en sluit de staking plaat aan de deur.

Verwijder de deur halte van de deurpost; een ratelend geluid kan worden veroorzaakt door een ruimte tussen de deur en de deur stoppen. Gebruik een tang om de oude spijkers uit de deurstijl te verwijderen.

Plaats de deur terug in zijn oude positie te stoppen op de deurpost en de hamer in met een aantal spijkers. Test de deur door het sluiten van het. Zorg ervoor dat de deur is gelijk met de deur stoppen.

Hamer in een aantal meer nagels een keer de deur stop is gelijk met de deur gesloten. Zorg ervoor dat alle nagel hoofden zijn gelijk met het hout.

Share This Post