Index / Huis / Hoe om te stoppen met droger Static

Share This Post

Huis

Hoe om te stoppen met droger Static

Statische wordt geproduceerd in de de droger wanneer de vezels samen te wisselen elektronen wrijven en. Volgens Argonne National Laboratory, de statische ontwikkelt in het laatste deel van de cyclus. Wasverzachters werken door het bekleden van de was

AdvertisementStatische wordt geproduceerd in de de droger wanneer de vezels samen te wisselen elektronen wrijven en. Volgens Argonne National Laboratory, de statische ontwikkelt in het laatste deel van de cyclus. Wasverzachters werken door het bekleden van de wasruimte met smeermiddelen en chemicaliƫn om de weefsels vochtig te houden om zo statisch kleven verdrijven.

Wat je nodig hebt

 • kleerhangers

  Vloeibare wasverzachters

  Wasverzachterdoekjes

  1/2 kopje azijn

  Tennis of droger ballen

  Statische remover nevel

Verwijder synthetische items uit de droger voordat ze helemaal droog zijn; ze veroorzaken de meeste van de statische en ze drogen snel als opgehangen.

Voeg een wasserette wasverzachter in de wasmachine. De wasverzachter neutraliseert statische in de was voordat het naar de droger.

Gebruik droger bladen in uw droger. De droger sheet jassen uw wasgoed met een dun laagje van chemische stoffen met smeermiddelen die helpen voorkomen statisch.

Giet een half kopje azijn in de wascyclus. Dit zal bijdragen tot het verminderen statisch in de droger.

Toss in sommige droger ballen of tennisballen. Ze pluisjes van de was- en bezuinigen op het wrijven samen van stoffen die statische lading ontstaan.

Hints

Probeer vrij van chemicaliƫn wasverzachters voor een meer natuurlijke aanpak van de bestrijding statisch.

Herbruikbare droger vellen kan duren voor maximaal 500 ladingen.

Houd een aantal anti-statische spray handig. De spray zal geen statisch, dat door de droger kwam te verminderen.

Gebruik geen bleekmiddel als je van plan bent om azijn toe te voegen aan het wasprogramma, als het kan een chemische reactie veroorzaken.

Share This Post