Index / Huisdieren / Hoe om te stoppen met Bichon Frise Barking

Share This Post

Huisdieren

Hoe om te stoppen met Bichon Frise Barking

Hond blaffen kan een vervelende en moeilijke gewoonte te breken in uw Bichon frise hond. Want hoe hoge toon hun schors kan zijn, kan het veroorzaken vaak hoofdpijn en ergeren uw buren. Op de top van deze, is er geen directe manier om uw hond te verte

AdvertisementHond blaffen kan een vervelende en moeilijke gewoonte te breken in uw Bichon frise hond. Want hoe hoge toon hun schors kan zijn, kan het veroorzaken vaak hoofdpijn en ergeren uw buren. Op de top van deze, is er geen directe manier om uw hond te vertellen om te stoppen met blaffen, omdat het je niet zal begrijpen. Bichon frise honden zijn berucht om hun neiging om te blaffen in korte janken. U kunt echter wel iets doen om dit vervelende blaffen te stoppen.

Krijg een aantal kleine traktaties die je toegang kan hebben tot gemakkelijker als je Bichon frise begint te blaffen. Deze moet klein zijn, hapklare lekkernijen die de hond gemakkelijk kan ruiken. Een sterke, spek geurende traktatie zal het beste werken.

Wacht tot je hond te blaffen. Als het start blaffen, presenteren het met één van de traktaties en de afgifte van een commando als "stoppen met blaffen." Sinds de Bichon Frise niet kan blaffen en snuffelen tegelijkertijd, zal het instinctief stoppen met blaffen naar de traktatie snuiven. Echter, om dit te doen een keer zal niet genoeg zijn om de hond gewoonte volledig breken.

Blijf dit doen voor enkele dagen tot enkele weken. Bichon frise honden zijn enkele van de meest vocale met hun geblaf, dus het kan langer duren dan hier rekening. Maar uiteindelijk, zullen ze de opdracht te leren om te stoppen met blaffen en zal dat doen zonder een traktatie beloning. Raak niet gefrustreerd met de hond te krijgen. Outrage of geweld kan het terug te zetten in zijn training. Wees kalm bij het aanbieden van de traktatie en lof wanneer het stopt met blaffen.

Share This Post