Index / tech / Hoe om te stoppen met Amazon Music Downloads

Share This Post

tech

Hoe om te stoppen met Amazon Music Downloads

Als je jezelf in het proces van het downloaden van een MP3 van Amazon.com dat je uiteindelijk niet wilt, heb je de optie om het downloaden te annuleren. De Amazon MP3 Downloader biedt de keuze om een ​​download te pauzeren. Dit, in combinatie met de

Advertisement

Als je jezelf in het proces van het downloaden van een MP3 van Amazon.com dat je uiteindelijk niet wilt, heb je de optie om het downloaden te annuleren. De Amazon MP3 Downloader biedt de keuze om een ​​download te pauzeren. Dit, in combinatie met de kleine window of opportunity om het downloaden te hervatten, zal het proces annuleert voordat het bestand wordt opgeslagen op uw computer. Wees er zeker van dat dit de loop van de actie die u wilt nemen, echter, zoals een geannuleerde Amazon MP3 download niet ongedaan kan worden gemaakt.

Open de Amazon MP3 Downloader op uw scherm. Aangezien u mid-download, moet het al open zijn, maar als het wordt geminimaliseerd of op de achtergrond draait, moet u het aan de voorkant van het scherm te brengen.

Klik op de "Pauze Downloads" knop op de bovenkant van het scherm. Het onder een cirkelvormige symbool met twee evenwijdige verticale lijnen in het midden. De download zal onmiddellijk stoppen.

Sluit de Amazon MP3 Downloader. MP3 downloads zijn alleen goed voor een periode van drie uur. Als de download niet door dan wordt hervat, zal het worden geannuleerd en gewist uit de wachtrij in de Amazon MP3 Downloader.

Hints

Alle verkopen op Amazon digitale downloads zijn definitief, dus als je ervoor kiest om een ​​MP3 download annuleert, ontvangt u geen restitutie.

Share This Post