Index / Huis / Hoe om te slapen verstelbare bedden Aanpassen

Share This Post

Huis

Hoe om te slapen verstelbare bedden Aanpassen

Instellen van een slaap verstelbaar bed is net zo eenvoudig als het indrukken van een knop. Verstelbare bedden zijn elektronisch gestuurde motoren die de matras te verplaatsen naar verschillende posities voor comfort tijdens het slapen en wakker. Vee

AdvertisementInstellen van een slaap verstelbaar bed is net zo eenvoudig als het indrukken van een knop. Verstelbare bedden zijn elektronisch gestuurde motoren die de matras te verplaatsen naar verschillende posities voor comfort tijdens het slapen en wakker. Veel slaap verstelbare bedden hebben ingebouwde functies, zoals warmte, stevigheid controle en massage. Sommige bedden aan te passen aan het makkelijker voor de ouderen en gehandicapten om in en uit te maken. Trakteer uzelf op een comfortabele nacht van rustgevende slaap door het aanpassen van een slaap verstelbaar bed om te voldoen aan uw lichaam en voorkeuren.

Wat je nodig hebt

  • Gebruiksaanwijzing

Geef je mening over de handleiding om de locatie van het bedieningspaneel of de afstandsbediening te bepalen. Sommige modellen zijn voorzien van bedrade of draadloze afstandsbediening met ingebouwde dock. Twee persoon slaap verstelbare bedden hebben afzonderlijke controles voor elke kant van het bed.

Liggen in de slaap verstelbaar bed terwijl u houdt de afstandsbediening en aanpassingen aan de hoogte van het hoofd en de voet gebieden door op de pijltjes omhoog en omlaag die overeenkomen. Maak aanpassingen aan de hardheid van het bed voor maximaal comfort, als uw bed heeft deze functie. Kies instellingen die comfortabel voor het leggen nog voor ten minste vijf minuten te voelen.

Probeer een andere functie het bed om dat te bieden dat u volledig ontspannen in de aangepaste vorm heeft. Sommige modellen hebben programmeerbare warmte en massage sessies die automatisch uitgeschakeld zodat je in slaap. Zet de controle ergens zichtbaar en makkelijk te vinden voor de volgende aanpassing.

Hints

Nieuwere slaap verstelbare bedden zijn savable instellingen waarmee u een persoonlijke setup programmeren en activeren alle instellingen met een druk op een knop.

Voer nooit aanpassingen aan de positie van het bed toen een klein kind op of in de buurt van het bed.

Share This Post