Index / Onderwijs / Hoe om te registreren voor het College Classes

Share This Post

Onderwijs

Hoe om te registreren voor het College Classes

Voordat u zich aanmeldt voor het college klassen, moet u twee taken te volbrengen: na te denken over uw behoeften en interesses en te leren over uw school cursusaanbod en eisen. cursussen die u toelaten om gebieden te verkennen buiten je major - je a

AdvertisementVoordat u zich aanmeldt voor het college klassen, moet u twee taken te volbrengen: na te denken over uw behoeften en interesses en te leren over uw school cursusaanbod en eisen. cursussen die u toelaten om gebieden te verkennen buiten je major - je academische programma zal een mix van verplichte vakken en keuzevakken zijn.

Het voorbereiden om te registreren

Lees in uw college cursus catalogus over de vereisten voor een belangrijk dat u interesseert, en erachter te komen hoe je de kern cursus eisen te voldoen. Maak lijsten van vakken die je zou willen nemen en cursussen die u moet nemen om een ​​diploma te verdienen. Bijvoorbeeld, als je getekend hebt met informatica, verkennen inleidende cursussen in het programmeren van computers of Web-technologie. Deze cursussen zijn waarschijnlijk nodig om de computer science graad. Uw college vraagt ​​waarschijnlijk studenten om een ​​cursus te nemen in samenstelling of verklarende schrijven. Basisvorming cursussen - zoals hedendaagse beschaving, grenzen van de wetenschap of literaire geesteswetenschappen - kan ook nodig zijn om ervoor te zorgen dat alle afgestudeerden 'programma's van de studie hebben de breedte als de diepte. Uw schema moet ook ruimte voor een aantal keuzevakken. Zo kunt u een keuzevak te proberen in elektronische muziek samenstelling of in de forensische wetenschap. Zodra u een lijst van mogelijke cursussen hebben voorbereid, een ontmoeting met uw adviseur. Hij weet het beste wat cursussen die u nodig hebt, en samen kunt u samen een schema dat is evenwichtig zetten - een mix van makkelijke en moeilijkere cursussen - terwijl die voldoen aan de eisen.

Tijd om te registreren

Studenten online registreren op vele, zo niet de meeste, hogescholen en universiteiten. Uw school moet op zijn website de datum van inschrijving is geopend voor het semester, evenals instructies over het registreren. Als u deze informatie op de website van de school niet kunt vinden, vraag het kantoor van de registrar of uw adviseur.

Share This Post