Index / Bedrijf / Hoe om te registreren als een Officiant Bruiloft in Colorado

Share This Post

Bedrijf

Hoe om te registreren als een Officiant Bruiloft in Colorado

Een vergunning of registratie is niet verplicht om een ​​bruiloft officiant in de staat Colorado geworden, in tegenstelling tot in veel andere staten. In Colorado, kunnen huwelijken worden uitgevoerd door rechters, scheidsrechters, ambtenaren met sol

AdvertisementEen vergunning of registratie is niet verplicht om een ​​bruiloft officiant in de staat Colorado geworden, in tegenstelling tot in veel andere staten. In Colorado, kunnen huwelijken worden uitgevoerd door rechters, scheidsrechters, ambtenaren met solemnization bevoegdheden - iedereen met de bevoegdheid om over de openbare feesten zoals burgemeesters - of een persoon die door een religieuze organisatie, de Indiase volk of stam. Om als een gewijde officiant in aanmerking komen, vult u een wijding programma door op online bron en criteria van Colorado zal worden voldaan.

Wat je nodig hebt

wijding Certificate

Zoek een online wijding organisatie zoals Universal Life Church Klooster, American Fellowship Church, First International Church of the Web, Het ministerieel Seminary van Amerika of Open wijding.

Voltooiing van de nodige papierwerk of de toepassing van een gewijde bedienaar te worden met behulp van uw volledige volledige naam. Met inbegrip van elke variant van uw wettelijke naam, met inbegrip van een bijnaam, zoals Steve in plaats van Steven, maakt de wijding ongeldig.

Check je mail. In ongeveer zes tot acht weken, een certificaat van wijding, een brief van een goede reputatie en een portemonnee wijding kaart worden gemaild naar je na voltooiing van de online papierwerk of applicatie.

Maak een kopie van de wijding certificaat voor uw bestanden, voor het geval de originele documenten ontvangen zijn verloren of vernietigd.

Hints

Zodra je wordt verordend, het is permanent, tenzij u een verzoek te geven van de wijding.

Terwijl Colorado een vergunning niet vereist dat een bruiloft officiant zijn, contact op met lokale overheidsfunctionarissen als het uitvoeren van een ceremonie in een andere staat.

Share This Post