Index / ouderschap / Hoe om te praten met een tiener over alcoholgebruik door minderjarigen

Share This Post

ouderschap

Hoe om te praten met een tiener over alcoholgebruik door minderjarigen

Alcoholgebruik door minderjarigen heeft ernstige gevolgen, met inbegrip van blessures, verminderde cognitieve vaardigheden en zelfs de dood. Het National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism meldt dat alcohol bijdraagt ​​tot teen sterfgevallen i

AdvertisementAlcoholgebruik door minderjarigen heeft ernstige gevolgen, met inbegrip van blessures, verminderde cognitieve vaardigheden en zelfs de dood. Het National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism meldt dat alcohol bijdraagt ​​tot teen sterfgevallen in auto crashes en factoren in vele tiener moorden en zelfmoorden. De NIAA meldt andere ernstige gevolgen, met inbegrip van verdrinking, seksueel geweld en de participatie in risicovolle seks. Tieners ook ervaring verwondingen door brandwonden en valt onder invloed van alcohol. Praten met uw tiener over het drinken helpt diffuse potentiële problemen voordat ze nodig heeft om situaties die alcohol in haar eentje te betrekken behandelen.

Wat je nodig hebt

Nieuwsartikelen over tiener ongevallen dat het drinken van te betrekken

Praten over het gebruik van alcohol met je tiener in algemene begrippen. Vraag uw kind om ervaringen over de kinderen op school en vrienden die drinken en plaatsen te delen waar uw tiener in aanraking met alcohol is gekomen. In plaats van lesgeven uw tiener om alcohol te vermijden, de ontwikkeling van de discussie, zodat hij de mogelijke risico's of opmerkingen heeft over het gebruik verkent. Mothers Against Drunk Driving herinnert ouders dat tieners, net als alle andere mensen, je persoonlijke adviezen te ontwikkelen, in plaats van volgende regels zonder inzicht in de redenen voor de regelgeving. Het toestaan ​​van uw tiener om feitelijke informatie te gebruiken om ideeën te onderzoeken geeft hem de eigenheid en de kracht om persoonlijke opvattingen te ontwikkelen.

Ontdek de invloed van peer pressure met uw tiener door het lezen nieuwsartikelen over alcoholgebruik door minderjarigen en hoe alcohol verandert gedrag. Artikelen helpen direct uw gesprekken naar specifieke onderwerpen.

Bespreken wetenschappelijk onderzoek naar alcohol en de invloed van het geneesmiddel op de tiener hersenen. Medisch onderzoek geeft uw tiener feitelijke informatie om te helpen bij het formuleren van adviezen over de negatieve gevolgen van alcoholgebruik op de hersenontwikkeling. Studies op dieren door de NIAA tonen schade als gevolg van alcoholgebruik tot de frontale gebied van de buitenste laag van de hersenen dat het geheugen, ruimtelijke leren, planning, besluitvorming en impulscontrole behandelt gemeld - alle belangrijke functies voor de ontwikkeling van tieners.

Praten over alcohol misvattingen en de termen "gonsde" en "binge 'drinken met je tiener. Tieners soms niet gelijk te stellen gonsde het drinken van met een gestoorde gedrag en hebben valse informatie over het verminderen van de effecten van alcohol door het drinken van koffie of lichaamsbeweging, volgens DoSomething.org, een website gericht op het ontmoedigen tiener drugsmisbruik.

Hints

Vanaf het gesprek over alcoholgebruik door minderjarigen met uw tiener meestal impliceert te beginnen met korte chats die evolueren in de tijd, volgens MADD. MADD beveelt de opvoeding van het onderwerp als je onverdeelde aandacht van uw tiener en je kunt praten zonder dat de andere familieleden te luisteren. Privacy creëert minder druk op uw tiener op een openbare voorzijde over onderwerpen gerelateerd aan alcoholgebruik door minderjarigen te presenteren.

Vermijd dwingen uw tiener om te praten over het drinken. Dit ontmoedigt haar van het hebben van de toekomstige gesprekken over alcoholgebruik.

Het alcoholgebruik door minderjarigen gesprekken met uw tiener zou een discussie die begint voordat uw kind wordt geconfronteerd met een dronken situatie. De Harvard Medical School meldt dat de gemiddelde Amerikaanse jongen heeft een eerste drankje van alcohol op de leeftijd van 11, en meisjes volg niet al te lang na op de leeftijd van 13.

Als u denkt dat uw tiener kan worden verslaafd aan alcohol, direct zoeken naar de hulp van een medische professional.

Share This Post