Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe om te plagen Paardenstaarten

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe om te plagen Paardenstaarten

Als je haar te plagen, je het oppompen, en het blijft op deze manier voor uren. Het enige negatieve aspect van plagen haar is dat als je haar vaak te plagen, kan het beschadigd raken. Hoewel dit soort paardenstaart is aantrekkelijk en stijlvol, probe

AdvertisementAls je haar te plagen, je het oppompen, en het blijft op deze manier voor uren. Het enige negatieve aspect van plagen haar is dat als je haar vaak te plagen, kan het beschadigd raken. Hoewel dit soort paardenstaart is aantrekkelijk en stijlvol, probeer styling van tijd tot alleen de tijd. Op die manier kunt u altijd genieten van een volumineus paardenstaart die ook dik en sterk.

Wat je nodig hebt

Kam of borstel

Hairspray

haarelastiek

Borstel of kam het haar om klitten te verwijderen.

Neem een ​​1-inch gedeelte van het haar naar het midden van de kroon van je hoofd en houd het op. Kam door het te glad. plagen het dan - neem uw kam en beweeg het op en neer snel, op weg naar de hoofdhuid. Het resultaat met een gedempte, gezwollen deel van haar.

Ga verder met een tweede sectie direct achter het. Herhaal de plagen. Ga verder naar het volgende gedeelte, tot je de achterkant van je hoofd te bereiken. Herhaal de plagen voor 1-inch secties aan elke kant van je hoofd.

Spuit wat haarlak op deze poofed-up deel van je haar en laat ze drogen.

Verzamel haar in een hoge, gemiddelde of lage paardenstaart en veilig met een elastische. Als het maken van een deel, met de voorzijde van een rat-tail kam om de poof handhaven. Maken geen deel uit van de gepest secties.

Gebruik je handen om blazen de plaagde sectie en een aansprekende bult te creëren. De bult moet worden gevestigd op de kruin van je hoofd en moet eindigen waar uw paardenstaart is gevestigd. Voor een lage paardenstaart, moet u delen van het haar te plagen in de rug ook.

Doe je kam door delen van de paardenstaart, plagen ze naar het elastiek te pompen uw paardenstaart. De Messier en puffier het eruit ziet, hoe beter. Werk af met haarlak, of met een hydraterende spray.

Share This Post