Index / tech / Hoe om te onthouden wachtwoorden

Share This Post

tech

Hoe om te onthouden wachtwoorden

Het probleem met een goede computer wachtwoorden is dat ze moeilijk te onthouden. Lees verder om te leren hoe je veilige wachtwoorden die makkelijk te onthouden zijn te creëren. Begrijpen wat maakt een computer wachtwoord beveiligen - het zal letters

AdvertisementHet probleem met een goede computer wachtwoorden is dat ze moeilijk te onthouden. Lees verder om te leren hoe je veilige wachtwoorden die makkelijk te onthouden zijn te creëren.

Begrijpen wat maakt een computer wachtwoord beveiligen - het zal letters, cijfers en symbolen bevatten. Het duurt minstens 8 tekens lang zijn en het zal geen enkele veelvoorkomende woorden bevatten. Bijvoorbeeld: "labrador" is een verschrikkelijke wachtwoord en "Labrador1" is niet veel beter. Maar "rgw56! 90" is een geweldige wachtwoord.

Kies een grappige, ongewone vangst uitdrukking en gebruiken de afkorting als het begin van uw wachtwoord. Bijvoorbeeld: "crazy vliegende eekhoorns" is een zin die niet echt wordt gebruikt, dus ik kan de eerste drie letters van mijn wachtwoord "CVS" te maken.

Voeg een willekeurige twee of driecijferig getal of tekenreeks van symbolen en deze toevoegen aan uw wachtwoord. Laten we zeggen dat ik kies "79 $". Nu mijn wachtwoord wordt "cfs79 $".

Voeg een laatste twee letters of cijfers om uw wachtwoord. Ze kunnen worden gebaseerd op een zin, maar dit is niet noodzakelijk. Zo zal ik "tz" toe te voegen. Mijn laatste wachtwoord is nu "cfs79 $ tz".

Om het wachtwoord te herinneren, denk aan uw zin. U zult direct weten de eerste 3 karakters en dit zorgt voor een voldoende unieke index voor je geheugen om het te binden om de resterende willekeurige karakters. U zult waarschijnlijk om het wachtwoord 20 of meer keer te typen want het direct herinnerd te worden.

Hints

Maak nooit uw vangst uitdrukking gemeen - het moet uniek zijn voor het aan te raden, zowel te zijn en om uit te spitten zijn eigen ruimte in uw geheugen.

Schrijf nooit in een wachtwoord. Als je echt niet kan herinneren, de meeste sites hebben een mechanisme voor het veranderen of het ophalen van het.

Share This Post