Index / tech / Hoe om te onderhandelen met AT & T voor Service

Share This Post

tech

Hoe om te onderhandelen met AT & T voor Service

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe kabel, internet of draadloze service, je vaak tegenkomt dezelfde select aanbieders op elk gebied van het land, met elkaar strijden voor uw bedrijf. AT & T is een van deze bedrijven. Hoewel de meeste van de pakketten

Advertisement

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe kabel, internet of draadloze service, je vaak tegenkomt dezelfde select aanbieders op elk gebied van het land, met elkaar strijden voor uw bedrijf. AT & T is een van deze bedrijven. Hoewel de meeste van de pakketten en diensten hebben een specifieke prijskaartje, kunt u onderhandelen over een prijs met AT & T, want ze zijn zeer geïnteresseerd in uw bedrijf.

Wat je nodig hebt

Computer

internet toegang

Telefoon

Bel het nummer van de AT & T-dienst waarvoor u probeert te onderhandelen over een prijs (kabel, draadloos, Internet). De nummers voor de juiste afdeling is te vinden op de website van AT & T's.

Navigeer je weg door de auto-respons lijn zodra je AT & T heeft bereikt. Uiteindelijk kom je dan doorverbonden met een medewerker van de klantenservice.

Vertel de medewerker van de klantenservice je niet kan veroorloven de service plannen die AT & T momenteel levert.

Vraag aan de vertegenwoordiger of er een manier kunt u een deal te maken en krijgen een lagere prijs. Het meest waarschijnlijk, zult u een korting worden aangeboden voor een beperkte periode (bijvoorbeeld zes maanden met $ 20 korting per maand). Vaak zelfs gooien in het hbo voor gratis als u bestelt kabel.

Wacht tot de specifieke tijd is verstreken, AT & T bel dan opnieuw. Vraag opnieuw voor een gereduceerde prijs, en de klantenservice is waarschijnlijk om het verlengd.

Share This Post