Index / tech / Hoe om te Notes op een iPad

Share This Post

tech

Hoe om te Notes op een iPad

Uw iPad biedt u een handige app genaamd Notes, die u gemakkelijk kunt gebruiken om te noteren gedachten en herinneringen, een gebeurtenis vast te leggen, zoals een vergadering of op te slaan gekopieerde informatie van het web voor toekomstig gebruik.

AdvertisementUw iPad biedt u een handige app genaamd Notes, die u gemakkelijk kunt gebruiken om te noteren gedachten en herinneringen, een gebeurtenis vast te leggen, zoals een vergadering of op te slaan gekopieerde informatie van het web voor toekomstig gebruik. De app biedt u een schrijfblok van geel, beslist document en een toetsenbord op het scherm. U kunt opbrengen deze virtuele notes pakket met een simpele tik, en typ uw notities onomwonden.

Tik op "Notes" op uw home-scherm om de app te starten.

Tik op de "Plus" teken op de rechterbovenhoek van het scherm om een ​​nieuwe notities pagina. Je ziet een toetsenbord op het scherm verschijnen op de bodem en de cursor knippert op de eerste regel van uw lege pagina, klaar om te gaan. Voor een groter toetsenbord die u kunnen helpen nauwkeurig sneller en typ, flip je iPad horizontaal.

Titel uw notities pagina bondig op de eerste regel. Alleen de eerste 20 of zo letters van de titel wordt weergegeven in een toelichting index die iPad genereert automatisch om u te helpen bepaalde noten die later op. Dus, gebruik maken van afkortingen en korte, beschrijvende titels royaal. Voer bijvoorbeeld "OCCC Conf 6/11" of "To-Do List."

Tik op de toets "Return" op uw toetsenbord om te beginnen met het typen van uw notities. Als u informatie, zoals een recept uit een website, double-tap op je cursor hebt gekopieerd naar uw iPad klembord uit een andere bron, en selecteer "Plakken".

Gebruik iPad typen snelkoppelingen en trucs om toetsaanslagen te minimaliseren. Ze zijn vooral handig bij het maken van aantekeningen snelheid is van cruciaal belang. Bijvoorbeeld, dubbel-tik op de spatiebalk om een ​​zin met een punt eindigen en beginnen met de volgende zin met een hoofdletter. Voor een lijst van andere snelheid te typen tips, zie de Resources.

Tik op de "Toetsenbord" toets op de rechterbenedenhoek om het toetsenbord op het scherm verdwijnen. Dit zal helpen u aan uw notities gemakkelijker.

Tik ergens binnen uw nota's terug te roepen uw virtuele toetsenbord. Om uw notities te bewerken, tikt u op de lijn waar u graag uw cursor naar toe te voegen of te herzien tekst zo nodig te plaatsen.

Hints

Om uw "Notes" lettertype wijzigen, tikt u "Instellingen", "Notes" en kies een van de drie beschikbare opties: "Opmerkelijk", "Helvetica" of "Marker Felt."

Tik op de "Trash Can" icoon aan de onderkant om een ​​pagina te verwijderen. Tik op het pictogram 'Envelope' aan de onderkant van de pagina te e-mailen.

"Notes" is niet een tekstverwerker. Als u nodig hebt om formatteren of stijlen toepassen op uw schrijven, in plaats van een tekstverwerkings- iPad app, zoals Pages. U kunt ook een e-mail zelf uw notities, en kopieer en plak ze in een tekstverwerker of pagina-layout document op uw computer.

Als u een lijst van al uw notities wilt bekijken, tikt u op "Notes" in de linker bovenhoek of flip uw apparaat horizontaal naar de toelichting index aan de linkerkant te zien. De huidige pagina wordt omcirkeld in het rood. Tik op een vermelding in de lijst om naar een bepaalde pagina die u wilt lezen of te herzien.

Third-party iPad apps beschikbaar in de App Store kunt u ook helpen nota's van dictee, audio-opnames en handschriftherkenning te maken met uw vinger of een stylus op uw iPad touch screen.

Share This Post