Index / Cars / Hoe om te leren om een ​​Tractor Reverse

Share This Post

Cars

Hoe om te leren om een ​​Tractor Reverse

Een back-een trekker-oplegger is een van de moeilijkste onderdelen van een driving job. Bestuurders van single-unit voertuigen leren om hun voertuigen te steunen zonder dat gedachte in de mechanica van steun. Een trekker-oplegger-combinatie doet het

AdvertisementEen back-een trekker-oplegger is een van de moeilijkste onderdelen van een driving job. Bestuurders van single-unit voertuigen leren om hun voertuigen te steunen zonder dat gedachte in de mechanica van steun. Een trekker-oplegger-combinatie doet het tegenovergestelde van wat de auto doet wanneer u een back: In plaats van de achterzijde van het voertuig naar links wanneer u het stuur naar links, het goed gaat en vise versa. Semi-chauffeurs kan niet zien wat er achter hun voertuig, dus ze moeten waakzaam zijn wanneer u een back zodat ze niets geraakt.

Wat je nodig hebt

20 verkeerskegels

Zoek een grote lege parkeerplaats. Productie-installaties hebben vaak lege parkeerplaatsen beschikbaar in het weekend en na-uren.

Maak een 15-voet breed steegje in de voorkant van uw vrachtwagen met behulp van uw kegels. Plaats 10 kegels aan elke kant, 20 voet uit elkaar.

Rijd naar voren tot het einde van uw aanhangwagen is aan de voorzijde van de kegel steegje.

Stel uw remmen en uitstappen van de truck. Loop rond de truck om te controleren of er niets achter de trailer.

Stap in de truck, op uw nood flashers en toeteren uw luchthoorn keer. De knipperlichten en claxon signaal aan anderen dat u een back. Zet uw vrachtwagen achteruit en ga rechtdoor terug door de steeg. Als uw trailer begint van de lijn te krijgen, moet u de bovenkant van het stuur iets in de richting dat de achterkant van de aanhanger gaat totdat de trailer is recht achter de truck. Terug de truck totdat de trailer is zelfs met de laatste kegels.

Oefen de truck omkeren totdat je in staat om het voertuig nauwkeurig terug zijn.

Hints

Gebruik altijd de lage achteruit wanneer u een back. Niet te versnellen wanneer u een back - het momentum van de truck zal de steeg naar beneden.

Vergeet niet om de bovenkant van het stuurwiel in de richting van het probleem wanneer u een back van een aanhangwagen. Als u meer van de aanhangwagen in een spiegel dan in de andere zien, de aanhangwagen niet recht. Draai de top van het wiel naar de zijkant dat de trailer is van plan om het terug te krijgen in lijn met de truck.

Altijd lopen rond uw vrachtwagen voordat u een back-up om ervoor te zorgen dat het gebied is duidelijk.

Gebruik uw spiegels aan rug; niet de deur te openen en mager uit te kijken, omdat je zou kunnen vallen.

Indien mogelijk, gebruik dan een spotter op de grond om te kijken voor mensen of auto's die achter de trailer kon krijgen.

Een korte trailer zal sneller draaien als gevolg van de wielbasis. Zorg er altijd voor kleine aanpassingen, terwijl er langzaam genoeg om te stoppen en te trekken tot aan je rig recht als dat nodig is.

Share This Post