Index / Reizen / Hoe om te leren Metrics Zonder omrekeningstabellen

Share This Post

Reizen

Hoe om te leren Metrics Zonder omrekeningstabellen

Het kan heel verwarrend zijn voor jongere mensen die alleen begrijpen metrische metingen om hun hoofd rond de keizerlijke versies. Hetzelfde kan gezegd worden voor oudere generaties opgevoed op het imperiale stelsel om volledig te begrijpen metrische

AdvertisementHet kan heel verwarrend zijn voor jongere mensen die alleen begrijpen metrische metingen om hun hoofd rond de keizerlijke versies. Hetzelfde kan gezegd worden voor oudere generaties opgevoed op het imperiale stelsel om volledig te begrijpen metrische maten en gewichten. Zelfs als je niet conversie grafieken met je hebt, is het mogelijk om uit te werken het verschil met fundamentele breuken en procenten.

Omzetten kilogram naar pond door te delen door iets meer dan de helft. Een pond is 0,45 kg en 1 kg is gelijk aan 2,2 lbs.

Transfer van metrische naar keizerlijke afstanden met behulp van vermenigvuldiging. Om van mijlen naar kilometers, vermenigvuldig de mijl met 1,6, en gaan de andere kant op te vermenigvuldigen de kilometers met 0,6. Een mijl is gelijk aan 1,6 km en 1 km is 0,6 mijl.

Alternate tussen centimeters en inches door te vermenigvuldigen of te delen door 2,5. Er zijn in wezen 2,5 cm in 1 inch en 12 inch in een voet, die 30,4 cm.

Wisselen tussen meters en yards als het verschil is niet heel groot. Een meter is 9 cm, 3,5 inch, langer dan een werf.

Overgang van Celsius naar Fahrenheit door toevoeging 32 de temperatuur en vermenigvuldigen met 9/5. Dit is niet altijd noodzakelijk als meest weerberichten algemeen wordt in geven. Dit komt omdat de aantallen niets te maken. Celsius is gebaseerd op het smelt- en kookpunt van water en Fahrenheit is gebaseerd op een gestabiliseerde temperatuur van gelijke hoeveelheden ijs, water en zout.

Schakelen tussen metrische en imperiale in vloeistoffen door het onthouden van een pint is in principe gelijk aan ½ liter. Dit werkt als 1 pt. is gelijk aan 0,47 liter en 1 liter is 2,1 pts.

Share This Post