Index / Onderwijs / Hoe om te leren Math From Scratch

Share This Post

Onderwijs

Hoe om te leren Math From Scratch

Elke dag zijn er studenten worstelen om een ​​middelbare school of hogeschool diploma te krijgen, omdat ze niet over elementaire rekenvaardigheden. In sommige gevallen is het mogelijk om het door een plaatsingstoets om te ontdekken dat de eerste vere

Advertisement

Elke dag zijn er studenten worstelen om een ​​middelbare school of hogeschool diploma te krijgen, omdat ze niet over elementaire rekenvaardigheden. In sommige gevallen is het mogelijk om het door een plaatsingstoets om te ontdekken dat de eerste vereiste mathklasse onmogelijk lijkt. Gaten in het onderwijs vertrekken regelmatig mensen zonder de vaardigheden die nodig zijn om eenvoudige berekeningen uit te voeren of te leren hogere wiskunde. Math problemen bouwen vaak op zichzelf en wiskunde fobieën te vormen. Maar, het leren van wiskunde vanuit het niets mogelijk is en mag niet eng.

Wat je nodig hebt

Math tekstboeken (kijk in kringloopwinkels)

Lesgever (indien mogelijk financieel)

online materialen

Als de situatie is zodanig dat een tutor is betaalbaar, het huren van een. Learning-on-one in een interactieve omgeving zal leiden tot het meeste succes in de kortste tijd. Een mentor kan ook voorstellen goede middelen.

Kijk voor wiskunde handboeken. Deze kunnen vaak worden gevonden voor minder dan een $ 1 in tweedehands winkels. Om te beginnen, het vinden van boeken die rond de vierde klas niveau. Deze moet zich richten op fundamentele wiskundige vaardigheden zoals het werken met breuken, staartdeling, percentages en woord problems.There zijn ook wiskunde teksten beschikbaar die zich specifiek op autodidact wiskunde richten of dat kan worden besteld met een self-teach gids.

Focus op het woord problemen. Dit zijn de problemen die wiskundige vaardigheden zal bouwen de meest. Zij zullen nuttig zijn in real-life situaties en helpen stropdas concepten om voorkennis. Als woord problemen zijn moeilijk, werken aan die van een level of twee lager dan wat u numeriek kunt doen.

Wanneer een wiskundige vaardigheid lijkt te komen gemakkelijk, wat meer. De meeste mensen die worstelen met wiskunde ook worstelen met studievaardigheden. Het is vooral belangrijk om veel problemen in elk concept of sectie doen als er geen leraar zijn er om het te dwingen. Een type probleem zou moeten saai zijn voordat het tijd is om verder te gaan.

Oefen het tekenen van een visueel beeld wanneer van toepassing of het nu een woord probleem of reguliere probleem. Dit vermogen om te visualiseren zal nodig zijn bij het starten om de grafiek in de pre-algebra en algebra werk.

Leer de juiste voorwaarden en praat hardop wanneer er problemen te doen. Zeg niet, bijvoorbeeld, "X twee" voor "X kwadraat." Dit zal helpen om dingen recht en je krijgt een mogelijkheid om jezelf te coachen door middel van problemen te ontwikkelen.

Vind werkbladen online, zodat u kunt testen of je wiskunde vaardigheden. Veel van deze werkbladen zijn gratis en de antwoorden, zodat u uw werk kunt controleren. Bovendien zijn ze geschreven vanuit verschillende invalshoeken, zodat je leert om het concept in verschillende contexten te herkennen. Dit is van belang voor te bereiden voor plaatsing proeven.

Eenmaal comfortabel met elementaire rekenkundige en woord problemen, omhoog voor een pre-algebra en algebra, met behoud van hetzelfde suggesties in het achterhoofd.

Hints

Als je moeite hebt met woord problemen, probeer dan het werken aan die van een niveau of twee onder het numerieke problemen die je kunt doen. Koop verschillende handboeken voor elk niveau. Boeken variëren sterk en je zal uiteindelijk voorkeuren.

Share This Post