Index / Onderwijs / Hoe om te leren Gesproken Engels voor gratis on line

Share This Post

Onderwijs

Hoe om te leren Gesproken Engels voor gratis on line

Engels is een wereldtaal. Het leren van Engels is eenvoudiger gemaakt met meer technieken en online manieren om te leren hoe u de taal aangeboden zonder kosten te spreken. Chatgroepen, online tutorials en muziek sites zijn manieren om Engels te leren

AdvertisementEngels is een wereldtaal. Het leren van Engels is eenvoudiger gemaakt met meer technieken en online manieren om te leren hoe u de taal aangeboden zonder kosten te spreken. Chatgroepen, online tutorials en muziek sites zijn manieren om Engels te leren gratis on line. Engels als tweede taal instituten hebben online cursussen en biedt een gevarieerde manieren van leren gesproken Engels taal voor elk niveau, als goed.

Wat je nodig hebt

Computer

internet Explorer

Engels woordenboek

Beslis over een voorkeur methode van het leren van gesproken Engels op de lijn. Visuele leerlingen en audio leerlingen zullen methoden om het verbeteren van de taalvaardigheid dienovereenkomstig te zoeken. Online oefeningen, woordenschat bouwtechnieken, audio tutorials en Engels spellen zijn geldig methoden van het leren van de taal.

Start bouw woordenschat met een online Engels taal service. Engels als tweede taal sites, zoals Engels Grammar 4 U Online en de LEO Network (zie Referenties) bieden lessen en lesmateriaal gratis on line. Gebruik interactieve versies van het materiaal om comfortabel met spreken en voorlezen, die uitspraak van woorden verbetert krijgen.

Ontwikkel een leren schema. Consistentie helpt bij het leren van een nieuwe taal. Zoek uit hoe vaak je nodig hebt om in te loggen en de praktijk van het materiaal om de gesproken taal te verbeteren. Zodra een schema is ingesteld, de praktijk zo vaak mogelijk. Uitspraak zal ook verbeteren woordenschat met een constante praktijk. Hoe meer je leest en luisteren naar de taal, de meer vertrouwde het zal worden.

Doe mee op live chat groepen die bestaan ​​uit Engels sprekende leden en de praktijk van de taal interactief. Chat groepen zijn gratis en kan de gebruiker te blijven zo lang als nodig is. Dialoog wordt uitgewisseld en andere leden in staat om feedback te geven over de voortgang zal zijn.

Speel muziek op de lijn in het Engels. Yahoo heeft een muziek-site waar de bezoekers in staat zijn om te luisteren naar muziek gratis. Luisteren is een van de beste manieren om een ​​taal te leren. Het horen van de dezelfde woorden over en zal helpen bij het leren van hen. Muziek is het stimuleren en laat de luisteraar om de taal op een creatieve manier te horen. Herhaling kan de luisteraar de informatie behouden; proberen mee te zingen met de liedjes.

Houd een woordenboek handig om woorden opzoeken voor de definitie en duidelijkheid over hoe ze te gebruiken in een zin te krijgen. Correct gebruik van de taal is belangrijk voor de communicatie. Weten woorden is niet genoeg; je moet in staat zijn om de woorden op een zinvolle manier te organiseren voor anderen te begrijpen.

Share This Post