Index / Persoonlijke financiën / Hoe om te lenen van een TSP Account

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe om te lenen van een TSP Account

De Thrift Savings Plan, of TSP, is een door de overheid gesponsorde rekening beschikbaar voor federale werknemers om te sparen voor hun pensioen. De federale regering overeenkomt met een deel van de bijdrage van een werknemer om zijn TSP-account, en

AdvertisementDe Thrift Savings Plan, of TSP, is een door de overheid gesponsorde rekening beschikbaar voor federale werknemers om te sparen voor hun pensioen. De federale regering overeenkomt met een deel van de bijdrage van een werknemer om zijn TSP-account, en de bijdragen zijn fiscaal uitgesteld tot het inkomen na pensionering wordt ingetrokken. U kunt geld lenen van uw eigen TSP-account door het indienen van de juiste formulieren.

Geef je mening over de regels lenen bij de TSP website. TSP rekeninghouders kan een maximum van $ 50.000 lenen. Echter, het bedrag dat u kunt lenen minder zijn, afhankelijk van hoeveel geld er op dit moment in uw TSP-account en of u uitstaande TSP leningen die al zijn.

Gebruik de online TSP lening calculator om uw betalingen te schatten. Zoals bij elke commerciële lening, moet leningen van uw TSP rekening worden terugbetaald op een vast schema.

Invullen en het juiste formulier. Gebruik Form TSP-U-20 als je in de geüniformeerde diensten. Alle andere federale werknemers gebruiken Form TSP-20 voor hun lening aanvraag. U kunt het formulier mailen naar Thrift Savings Plan, PO Box 385021, Birmingham, AL 35238 of per fax naar 1-866-817-5023.

Share This Post