Index / Eten drinken / Hoe om te koken Pannekoeken Met biergist

Share This Post

Eten drinken

Hoe om te koken Pannekoeken Met biergist

Het is moeilijk om extra voedingsstoffen naar familie favorieten toe te voegen zonder het brouwen van een muiterij. Biergist, echter, kan worden opgeborgen in pannenkoekbeslag zonder verhoging van vermoedens. De licht bittere smaak van biergist mengt

AdvertisementHet is moeilijk om extra voedingsstoffen naar familie favorieten toe te voegen zonder het brouwen van een muiterij. Biergist, echter, kan worden opgeborgen in pannenkoekbeslag zonder verhoging van vermoedens. De licht bittere smaak van biergist mengt goed met pittige karnemelk pannenkoeken. Als je vind gist dat brouwer is een ongewenste smaak noot, verhoging van de zoetheid in beslag en toppings. Een royale lepel gaat vaak over de juiste hoeveelheid bij het toevoegen van biergist aan pannekoekbeslag.

Wat je nodig hebt

Melk of karnemelk

eieren

Gesmolten boter of olie

Meel (of de helft van meel en half havermout)

Bakpoeder

Zout

Smaakstoffen, zoals honing, suiker, vanille of kaneel

Andere voedingsadditieven (optioneel)

Meng de droge ingrediënten, met een verhouding van ongeveer 1/2 theelepel bakpoeder en het zout per 2 of 2 1/2 kopjes bloem of meel / haver mix. Dit is bij tussen 1 eetlepel gist 1/4 kop brouwersgist in de mix, en andere toevoegsels, kunnen ingevoerd zoals eenzelfde hoeveelheid lijnzaad en voedingsgist.

Meng natte ingrediënten, met een kleine hoeveelheid gesmolten boter of olie en 2 eieren per 2 1/2 kopjes melk of karnemelk.

Giet natte ingrediënten in de droge ingrediënten en gebruik een enkele snelle bewegingen tot het beslag goed gecombineerd. Het beslag is dik en klonterig zijn. Als de nutritionele toevoegingsmiddelen hebben het te stijf te lepelen, echter, voeg een klodder extra melk.

Veeg een grill of grote koekenpan met olie, terwijl het beslag rust gedurende 5 minuten. Draai het vuur middelhoog hoog.

Giet 1/3 kop van de pannenkoek beslag op de hete kookplaat en verdeel het in een gelijkmatig ronde vorm, als dat nodig is. Flip de pannenkoek wanneer het oppervlak begint te borrelen. Verwijder de pannenkoek als het gelijkmatig bruin. Houd het warm en blijven koken andere pannenkoeken.

Hints

Als u wilt meer dan 1 eetlepel biergist om pannenkoekbeslag toe te voegen, houd het tot een verhouding van 10 delen meel gist niet meer dan 1 deel brouwer.

Voor een zoetere smaak, gebruiken voedingsgist. Of vraag voor gist ontbitterde brouwer.

Als je van karnemelk pannenkoeken maar karnemelk niet, laat gewone melk zitten voor een paar minuten na het toevoegen van azijn aan. Gebruik 1 eetlepel azijn voor elke 1 kopje melk gebruikt.

Wees voorzichtig bij het kopen van biergist om te koken. Active biergist - de soort gebruikt voor de daadwerkelijke het brouwen van bier - kan beroven het lichaam van voedingsstoffen bij het in grote hoeveelheden geconsumeerd.

Share This Post