Index / Eten drinken / Hoe om te koken met Druivenpitolie

Share This Post

Eten drinken

Hoe om te koken met Druivenpitolie

Druivenpitolie, een bijproduct van de wijnbereiding proces, komt uit het extraheren van de olie uit binnen de kleine, harde-dop zaad. Een stabiele bakolie, is druivenpitolie niet roken of splatter. Deze olie heeft een hoog rookpunt of temperatuur waa

AdvertisementDruivenpitolie, een bijproduct van de wijnbereiding proces, komt uit het extraheren van de olie uit binnen de kleine, harde-dop zaad. Een stabiele bakolie, is druivenpitolie niet roken of splatter. Deze olie heeft een hoog rookpunt of temperatuur waarbij olie rookt en verkleurt, variërend van ongeveer 320-428 graden, afhankelijk van het merk. Het licht, boterachtige of nootachtige smaak laat geen nasmaak en verbetert de natuurlijke smaak een levensmiddel is. Druivenpitolie is een voordelige bakolie omdat slechts een derde tot de helft kopje druivenpitolie gelijk aan één kop andere oliën.

Wat je nodig hebt

Druivenpitolie

Frituurpan

Broiler pan

Groenten

Vlees

Brood

Frituren, braden en barbecuen

Gebruik een papieren handdoek om vocht uit oppervlak van rauw vlees te verwijderen. Dit droge ondergrond zal helpen bij het bruinen van het vlees.

Marineer of kwast vlees met druivenpitolie of gearomatiseerd rassen zoals knoflook of notenhout. Druivenpitolie werkt goed met vlees, gevogelte of vis. Dit dun laagje olie zal helpen behouden smaak en te voorkomen dat het vasthouden aan de pan, braadslee of grill.

Leg het vlees in de voorverwarmde pan, oven of grill. Als het vlees begint te drogen, borstel kijken op een ander dun laagje druivenpitolie.

Druivenpitolie als een Butter Plaatsvervanger

Plaatsvervanger druivenpitolie voor boter door borstelen op een gesneden stuk brood. Voeg optionele geraspte kaas, gesneden tomaten, gehakte olijven of andere toppings.

Plaats overgoten brood op een ondiepe metalen bakken pan onder een voorverwarmde grill tot de kaas gesmolten is of toppings worden gebruind.

Verwijder het brood voorzichtig uit de oven. Voeg versgemalen peper indien gewenst.

Druivenpitolie als specerij

Meng druivenpitolie of variëteiten doordrenkt met kruiden en specerijen als onderdeel van een mayonnaise of slasaus recept. Test met kleine hoeveelheden druivenpitolie en verhoging van de bedragen in evenwicht met andere bestanddelen in de aangepaste recept.

Voeg druivenpitolie aan rauwe of gekookte groenten, salades en pasta. Dit licht smakende olie zal niet overheersen eten.

Gebruik druivenpitolie als onderdeel van een dip voor verse groenten op een schotel.

Hints

Neem altijd voorzorgsmaatregelen rond de oven of grill.

Druivenpitolie worden gebruikt in de cosmetica-industrie mag niet worden verbruikt.

Share This Post