Index / Eten drinken / Hoe om te koken Hillshire Farm Smokies

Share This Post

Eten drinken

Hoe om te koken Hillshire Farm Smokies

Hillshire Farm Lit'l Smokies zijn super gemakkelijk te bereiden - alles wat je hoeft te doen is warmte en eten, want de hapklare vlees smokies gemaakt van varkensvlees, kalkoen en rundvlees worden voorgekookt. Verwarm ze op de kookplaat in de oven, i

Advertisement

Hillshire Farm Lit'l Smokies zijn super gemakkelijk te bereiden - alles wat je hoeft te doen is warmte en eten, want de hapklare vlees smokies gemaakt van varkensvlees, kalkoen en rundvlees worden voorgekookt. Verwarm ze op de kookplaat in de oven, in de magnetron of in een slow cooker; u kunt bereiden Hillshire Farm Smokies op welke manier past bij uw behoeften. Als je een feestje, een slow cooker houdt de smokies warm voor uw gasten, maar als je honger hebt en in een haast bent, de magnetron is uw beste weddenschap.

magnetron Instructions

Schik vijf Hillshire Farm Smokies op een magnetron-safe plaat, waardoor er ruimte tussen hen. Bedek ze met een andere plaat of een papieren handdoek. Magnetron ze op hoge gedurende 20 tot 25 seconden. Magnetron nog 5 tot 10 seconden als de smokies niet warm genoeg. Laat staan ​​gedurende 1 minuut iets afkoelen voor het eten.

Magnetronoven zullen variëren, afhankelijk van wattage. Voor microgolfovens die 850 watt of lager zijn, kan een langere kooktijd nodig.

Stove-Top Instructies

Breng een pot gevuld met 2 tot 3 inch water aan de kook. Voeg de smokies en zet het vuur aan de kook. Kook voor 2-4 minuten, tot ze door en door warm. Haal ze van het vuur; uitlekken en serveer.

oven Instructions

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Schik de smokies op een ondiepe pan bakken in een enkele laag, waardoor er ruimte tussen elke. Bak gedurende 12 tot 14 minuten, totdat door middel van verhitting. Er is geen noodzaak om de olie in de pan - het vet uit de smokies zal te voorkomen dat ze plakken. U kunt ook de vacht van de smokies in een 1-1 mengsel van bruine suiker en boter voor het bakken, een zoete en hartige traktatie te maken. Of de invoering van nieuwe smaken door gooien ze in een chili saus.

slow Cooker

Voeg een pakket of twee van Hillshire Farm Smokies tot een langzame fornuis, samen met een klein bedrag - ten minste 1/2 kop tot 1 cup - van een kokende vloeistof zoals bouillon of water om ze vochtig te houden. Dek af en kook op hoog voor 2 uur. Verminder het vuur laag wanneer je klaar om te serveren, de smokies warm te houden zijn. Naar smaak toe te voegen, giet in een fles barbecuesaus of een fles of twee van bier tijdens het koken.

Share This Post