Index / Gezondheid / Hoe om te kalmeren Herpes Sores

Share This Post

Gezondheid

Hoe om te kalmeren Herpes Sores

De blaren en zweren in verband met herpes kan pijnlijk zijn. Of u nu herpes simplex of herpes zoster, moet u niet jeuken of raak het gebied. Er zijn een aantal manieren waarop je de pijn die je voelt als je een uitbraak kan verlichten. Leer hoe je he

Advertisement

De blaren en zweren in verband met herpes kan pijnlijk zijn. Of u nu herpes simplex of herpes zoster, moet u niet jeuken of raak het gebied. Er zijn een aantal manieren waarop je de pijn die je voelt als je een uitbraak kan verlichten. Leer hoe je herpes zweren te kalmeren, zodat je niet de kans op jeuk en verspreiding van het virus naar andere delen van het lichaam of aan iemand anders riskeren.

Wat je nodig hebt

Pijnstiller Katoenen onderbroek

Draag losse kleding wanneer u een uitbraak. Dit geldt vooral voor genitale herpes en gordelroos. Je wilt niet om het even wat te wrijven op de blaren of open wonden.

Draag katoenen ondergoed als je genitale herpes. Katoen heeft de voorkeur voor elke vrouw, maar mannen moeten proberen om katoenen ondergoed te dragen ook.

Houd het gebied rond de uitbraak schoon en droog. Vergeet niet een handdoek niet gebruiken om het gebied af te vegen, maar dep ze droog en was de handdoek na elk gebruik.

Run lauw badwater als je genitale herpes en genieten in het bad voor een tijd. Dit zal kalmeren het herpes zweren. Als u pijn bij het plassen hebben gehad, wilt u misschien om te plassen in de rustgevende lauw water voordat je uit. neem dan een douche te wassen.

Gebruik een washandje met koud of lauw water toe te passen op de uitbraak. Dit zal werken voor alle herpes zweren. Zorg ervoor dat de washandje wassen alvorens opnieuw te gebruiken.

Gebruik Motrin, Advil of Tylenol voor de pijn. Dit zal de pijn gedurende een tijd verlichting. U kunt ook alle eerder genoemde stappen zijn van toepassing met deze stap om de pijn te verlichten.

Share This Post