Index / Bedrijf / Hoe om te interviewen voor een part-time baan

Share This Post

Bedrijf

Hoe om te interviewen voor een part-time baan

de juiste uur, het juiste loon en de juiste sfeer: Dus je hebt een fantastische part-time baan, dat alles wat je wilt heeft gevonden. Het enige dat overblijft is om daadwerkelijk te landen het. Er is geen echt verschil tussen het interviewen voor een

Advertisementde juiste uur, het juiste loon en de juiste sfeer: Dus je hebt een fantastische part-time baan, dat alles wat je wilt heeft gevonden. Het enige dat overblijft is om daadwerkelijk te landen het. Er is geen echt verschil tussen het interviewen voor een part-time positie en een full-time positie. Niet werken full-time uren betekent niet dat je minder professioneel tijdens de applicatie en interview proces.

Wat je nodig hebt

ingevulde aanvraagformulier

factsheet

Hervat

Balpen in blauwe of zwarte inkt

Spijkeren Dat part-time baan

Van toepassing als een professional. De applicatie is meestal een afzonderlijk proces van de werkelijke interview, maar je moet net zo voorbereid als je zou gaan om de baas te ontmoeten die dag, volgens de staat Californië Employment Development Division. Goed kleden, komen alleen en zijn vriendelijk en respectvol naar de persoon die de applicatie geeft je, zij het een klerk, receptionist of manager. Hoe je jezelf presenteert mag mee naar de baas te worden doorgegeven.

Onderzoek van het bedrijf voor het interview. Volgens de State of California Employment Development Division, hoe meer je weet over je potentiële werkgever, hoe beter de indruk die je zult maken tijdens het interview. Ontdek de diensten en / of producten van het bedrijf heeft, hoe oud het bedrijf is en de groei trends, en welke carrièremogelijkheden binnen het.

Behandel het interview proces als een pro. Jurk goed, komen alleen en op tijd, begroet je toekomstige werkgever met een stevige handdruk en oogcontact te maken tijdens het interview. Het helpt om te oefenen interviewen van tevoren, zoals sommige vragen zijn gesprek-stoppers --- zoals "Vertel me iets over jezelf." Volgens GrooveJob, is het best om conversatie antwoorden die brengen een goede kwaliteit over jezelf geven. Bijvoorbeeld, zou u de bovenstaande vraag te beantwoorden op deze manier: "Ik liep de schoolkrant tijdens de middelbare school en veel geleerd over leiderschap," in plaats van "Nou, de meeste mensen zeggen dat ik mooi."

Wees eerlijk en vooraf. Misschien zijn er een paar problemen in uw toepassing, zoals een lang gat in uw werk geschiedenis of een ontslag van een vorige baan. Beantwoord vragen over deze problemen naar waarheid --- maar, nogmaals, brengen een positief punt. Schetsen wat je tijdens een ontslag, of wat productieve wat je gedaan hebt geleerd tijdens een vervallen in het werken, zoals terug naar school of vrijwilligerswerk te gaan.

Vraag voor een business card voordat je vertrekt. Na een paar dagen zijn verstreken, stuur dan een bedankbriefje aan de mensen die uw interview. Volgens de State of California Employment Development Division, dit is een finishing touch die een goede indruk op de werkgever verlaat.

Hints

Uw handschrift moet in print, duidelijk en gemakkelijk te lezen. Niet de hand in een gevouwen, verfrommelde applicatie of een gebrandschilderd, oud hervatten.

Breng een 'fact sheet'. De meeste werkgevers hebben hun eigen toepassingen voor u in te vullen, maar breng een blad met relevante en persoonlijke informatie over jezelf voor het geval, met inbegrip van uw naam, adres, sofi-nummer en het bedrijfsleven gevonden.

Hier ziet u hoe de baan niet krijgen: laat opdagen; kleden terloops; brengen vrienden, ouders of kinderen; tonen volledige desinteresse in het hele interview en niet goed invullen van uw aanvraag. U bent zeker om weg te lopen job-vrij.

Share This Post