Index / Huis / Hoe om te herstellen Faded Cedar Siding

Share This Post

Huis

Hoe om te herstellen Faded Cedar Siding

Houten gevelbekleding is speciaal ontworpen om te kijken natuurlijk, terwijl ook het beschermen van uw huis. Helaas, ceder en andere soorten houten gevelbekleding flets en groezelig met langdurige blootstelling aan de zon. Het herstellen van vervaagd

AdvertisementHouten gevelbekleding is speciaal ontworpen om te kijken natuurlijk, terwijl ook het beschermen van uw huis. Helaas, ceder en andere soorten houten gevelbekleding flets en groezelig met langdurige blootstelling aan de zon. Het herstellen van vervaagde cedersoorten is minder duur dan vervangen en iets wat je kunt doen op uw eigen. Verwijder eerst de bestaande vlek.

Wat je nodig hebt

 • Tarps of dropcloths

  Rubberen handschoenen

  Stofbril

  afbijtmiddel

  Penseel

  verfkrabber

  40-schuurpapier

  epoxy filler

  verduurzaming van hout

  Kalefateren

  grondverf

  exterieur verf

Bedek de grond rondom het huis met dekzeilen of dropcloths gras en de vegetatie te beschermen tegen agressieve chemicaliƫn. Bescherm jezelf met rubber handschoenen en een veiligheidsbril dus chemicaliƫn niet je huid verbranden of in uw ogen.

Dompel de kwast in de verf stripper en breng een gelijkmatige bekleding van de vloeistof aan de cedersoorten. Lees de instructies om te bepalen hoe lang de stripper op het zijspoor verlaten; kan zolang een uur of zo weinig als 20 minuten. Wrijf de verf schraper tegen de houten gevelbekleding, peeling off als veel van de oorspronkelijke vlek als je kunt.

Wrijf 40-grit schuurpapier over de hele cedersoorten, gericht op alle gebieden die nog steeds vlek. Wrijf af als een groot deel van de vlek als je kunt, dan is het schuurpapier wrijven over de gevelbeplating. Maak de houten gevelbekleding zo soepel en gelijkmatig mogelijk.

Controleer de houten gevelbekleding zorgvuldig, op zoek naar tekenen van kraken, chips of gaten. Vul beschadigde plekken met epoxy filler. Laat de epoxy volledig opdrogen, dan zand de epoxy glad met het schuurpapier.

Breng een gelijkmatige laag van houtverduurzamingsmiddel om het hout, met behulp van een penseel. Wacht tot het conserveringsmiddel grondig droog en op zoek naar eventuele extra scheuren of splijten. Breng een dun laagje van kalefateren tot grotere scheuren en te gebruiken kalefateren op onbedekte spijkers op de gevelbeplating.

Verf de cedersoorten met primer, zodra de kalefateren droogt. Wacht tot de primer te drogen, dan verf op een laag van buitenkant huis verf, het kiezen van een kleur die overeenkomt met het origineel of een frisse kleur. Solliciteer extra lagen als nodig is, ervoor te zorgen dat elke laag verf droogt voor het toevoegen van anderen.

Hints

Als u van plan bent op het kleuren van de cedersoorten in plaats van te schilderen, gelden beits zodra de kalefateren droogt.

Share This Post