Index / Tuin / Hoe om te groeien Lemon Trees Indoors

Share This Post

Tuin

Hoe om te groeien Lemon Trees Indoors

De zoete geur van de bloesems van de citroen boom (Citrus limon) vullen de kamer als de boom koestert zich in de winter zonlicht. Beschut tegen de koude ontploffing van de winter stormen, dwerg citroenbomen gedijen in grote bloempotten binnenshuis in

AdvertisementDe zoete geur van de bloesems van de citroen boom (Citrus limon) vullen de kamer als de boom koestert zich in de winter zonlicht. Beschut tegen de koude ontploffing van de winter stormen, dwerg citroenbomen gedijen in grote bloempotten binnenshuis indien voorzien warmte, helder licht en water. Onder de dwerg citroenbomen binnen gekweekt zijn 'Eureka,' 'Variegated Pink.' 'Verbeterde Meyer' (Citrus x meyeri) en 'Ponderosa' (Citrus 'Ponderosa').

Warm en Helder

Citroenbomen, net als andere citrusvruchten, gedijen in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 9 tot 11. Het verwarmingssysteem van de gemiddelde woning, aangevuld met extra vocht, zorgt voor de warme temperaturen die citroenen nodig hebben om te groeien en de productie van fruit. Veel tuinders nemen hun opgepotte bomen buiten om te genieten van een vakantie in de zomer, na de temperaturen boven de 55 graden Celsius 's nachts en 70 graden stijgen in de loop van de dag.

Om bloemen en fruit produceren, citroenbomen nodig volle zon voor acht tot 12 uur per dag. Supplement natuurlijk licht met verlichting groeien op een timer om de boom aan te moedigen om te bloeien.

Bodem en Fertilizer

Citroenbomen behoefte aan een losse potgrond met een pH tussen 5,5 en 6,5. Een potgrond geformuleerd voor citrus, of een zelfgemaakte potgrond gemaakt van gelijke delen compost, turf en perliet, zorgt voor een goed gedraineerde grond voor een citroenboom. de boom in een bloempot of plantenbak tussen de 14 en 24 inch Plant in diameter en met een afvoer gat.

Breng een wateroplosbare 30-10-10 kunstmest of citrus azalea en Camellia meststof op de boom elke zeven tot 14 dagen. Meng 1/2 theelepel water met 1 liter water. de boom water en voeg de meststofoplossing totdat afvoert uit de bodem van de bak. Als citrus of azalea meststoffen niet beschikbaar zijn, zal een general-purpose 2-1-1 of 3-1-1 meststof met toegevoegde ijzer ook voeden de citroenboom.

Water en Vochtigheid

Citroenbomen moeten regelmatig water geven. de boom water wanneer de bodem van de bloempot droog tot een diepte van 2 inch. Voeg water toe tot het riool uit het gat in de bodem van de pot, maar laat de plant in het water staan. vocht toe te voegen aan de lucht door het plaatsen van de bloempot op een dienblad vol met kiezels en water en vervolgens groeperen kamerplanten samen. Een koele stoom verdamper geplaatst naast de citroenboom roept ook de luchtvochtigheid rond de boom. Vermijd de citroenboom plaatsen direct voor verwarming en airconditioning ventilatieopeningen; de lucht te droog is.

Doornen, Pollen en Meer

Terwijl de meeste dwerg citroen rassen hebben relatief weinig doornen, handschoenen en een veiligheidsbril om uw huid en ogen te beschermen tegen het per ongeluk steekwonden, mest en compost bij het werken rond de boom. de boom trimmen als nodig is met aambeeld snoeiers om vorm te geven en vermindering van de omvang ervan, en zorg ervoor dat de snoeiers steriliseren met een oplossing van gelijke delen alcohol en water. Suckers snel groeiende van de basis van de stam en water spruiten stijgen van de takken dient onmiddellijk te worden getrimd terug.

Citroenbomen zijn zelf-bestuiven, maar sommige tuinders hand bestuiven indoor bomen voor een grotere oogst. Een klein penseel wervelde in elk bloesem verdeelt het stuifmeel van de ene bloem naar de volgende.

Share This Post