Index / Gezondheid / Hoe om te gaan met ernstige Terug Spasms

Share This Post

Gezondheid

Hoe om te gaan met ernstige Terug Spasms

Terug spasmen zijn een van de zwaarste omstandigheden te behandelen. Of chronische of niet, kunnen ze voelen zich volkomen slopende. Als je met je rug ernstige spasmen, is de evaluatie van een arts nodig. Thuis, hier zijn enkele eenvoudige tips over

Advertisement

Terug spasmen zijn een van de zwaarste omstandigheden te behandelen. Of chronische of niet, kunnen ze voelen zich volkomen slopende. Als je met je rug ernstige spasmen, is de evaluatie van een arts nodig. Thuis, hier zijn enkele eenvoudige tips over wat te verwachten en hoe je jezelf te helpen.

Verwacht tough, taai pijn. Met echte rug spasmen, moet u naar de dokter te worden gereden om een ​​recept of twee. Ice packs zal niet veel helpen in dit stadium, totdat de krampen hebben gekalmeerd.

Klik hier voor de recepten onmiddellijk gevuld. Je zult waarschijnlijk een krachtige pijn-relief medicatie zoals Vicodin en een recept spierverslapper. Neem zoals geleid. Besteed aandacht aan de waarschuwende aspecten van zulke sterke medicijnen; vermijd rijden of inname van alcohol. Verwacht om vaker te slapen.

Liggen thuis. Zittend (inclusief rijden) of staand zal waarschijnlijk leiden tot veel pijn en wordt niet aanbevolen. Het enige wat je moet doen is rusten uw rug, met al zijn ontstekingen, zelfs als je nodig hebt om een ​​dag of twee opstijgen van het werk. Maakt niet uit hoe lastig het kan zijn, zal het de snelheid van uw herstel.

Ice rug met tussenpozen wanneer de krampen zijn verdwenen, soms na twee tot drie dagen. Spenen zelf van de pijnstillers en de spierverslapper, zodra de pijn voldoende beheersbaar is afgenomen. Plaatsvervanger over-the-counter medicatie zoals ibuprofen of naproxen wanneer je kunt.

Geleidelijk hervatten normale activiteit, het vermijden van inspannende activiteit voor zo lang mogelijk of totdat je rugspieren lijkt te zijn teruggekeerd naar normaal.

Hints

Probeer te voorkomen dat triggers je merkt dat verrekening spasmen, zoals een eventuele posities of omstandigheden die lijken op de aandoening verergert.

Share This Post