Index / Careers & Work / Hoe om te gaan met een Petty Boss

Share This Post

Careers & Work

Hoe om te gaan met een Petty Boss

Als je jammer genoeg zijn om een ​​kleine baas, ga elke dag naar het werk kan worden ondraaglijk. Petty medewerkers zijn één ding, maar wanneer de persoon aan de macht heeft dit soort houding en lager, kan het erg frustrerend om de situatie te behand

AdvertisementAls je jammer genoeg zijn om een ​​kleine baas, ga elke dag naar het werk kan worden ondraaglijk. Petty medewerkers zijn één ding, maar wanneer de persoon aan de macht heeft dit soort houding en lager, kan het erg frustrerend om de situatie te behandelen. Er zijn een paar technieken die u kunt gebruiken om u te helpen overleven werkt voor dit soort baas en behouden de meerderheid van uw geestelijke gezondheid.

Vermijd alles nemen van de baas zegt persoonlijk. Om met succes te gaan met een kleine baas, moet je eerst realiseren dat ze manier waarop hij of zij handelen sis uitsluitend keuze van die persoon is en niet nadenken over jou als persoon. Een baas die ervoor kiest bekrompen te zijn is het meest waarschijnlijk op die manier al geruime tijd. Het is een fout in de persoonlijkheid van de baas, niet de jouwe.

Praktijk geduld. Een kleine baas kan ongelooflijk moeilijk om te werken voor zijn en kan eisen dat bijna onmogelijk is om te voldoen hebben. Het enige wat je kunt doen is de baan die je betaald om te doen en geduld zal nodig zijn. Leren tellen tot en met 10 onder je adem als je het gevoel dat je kunt terugslaan naar bekrompen gedrag of excuus jezelf van de kamer tot je in staat bent om jezelf te beheersen zijn.

Meld u de acties van een kleine baas tegen je. In het geval dat u ten onrechte kan worden gevoed, is het best om een ​​logboek van oneerlijkheid of andere slechte behandeling te creëren. Houd altijd uw koel in deze situaties, en noteer dat de tijd, de datum en een feitelijke, onbewogen verslag van wat zich heeft voorgedaan omvat.

Zoek iemand buiten de organisatie om mee te praten. Omgaan met een kleine baas is een frustrerende ervaring, en met een therapeut of een begrip vriend die je kunt vertrouwen in zal u helpen uw frustratie beheren.

Kom op voor jezelf. Als een kleine baas is het maken van beschuldigingen tegen u of probeert te zeggen dat je je werk niet goed deed, opkomen voor jezelf. Blijf kalm, vrijstaand en emotieloos. De feiten en duidelijk uit te leggen uw positie of uw probleem.

Bepaal of u een kleine baas lange termijn aankan. Leven met de lange termijn frustratie en het onvermogen om uw werk te doen zonder te worden opgejaagd door iemand is ongelooflijk stressvol. Vraag jezelf af of deze stress is de moeite waard, en als het antwoord nee is, overweeg dan het vinden van werk elders.

Share This Post