Index / Careers & Work / Hoe om te gaan met een moeilijke Boss

Share This Post

Careers & Work

Hoe om te gaan met een moeilijke Boss

Moeilijk bazen zijn er in vele variëteiten, van de micro-managing baas die wil je elke beweging weten om de al te toevallige baas die weinig of geen richting geeft. Helaas zijn er ook werkgevers wier gedrag kan beledigend of intimiderend zijn. Deal m

AdvertisementMoeilijk bazen zijn er in vele variëteiten, van de micro-managing baas die wil je elke beweging weten om de al te toevallige baas die weinig of geen richting geeft. Helaas zijn er ook werkgevers wier gedrag kan beledigend of intimiderend zijn. Deal met uw moeilijke baas door het behandelen haar als een gelijke, zelfs wanneer het voelt alsof ze niet behandelen je op die manier. Als dat niet werkt, moet u mogelijk ingrijpen te zoeken.

Wat je nodig hebt

notitieboekje

pen

Analyseer je acties. Maak een eerlijke analyse van uw werk. Als je het gevoel alsof je prestaties op het werk is afgenomen sinds de moeilijke baas in beeld kwam, probeer dan opnieuw te focussen op de projecten bij de hand. Er kunnen veranderingen in uw baas 'gedrag.

Maak een lijst van het gedrag dat u moeilijk te behandelen te vinden. Documenteer alles wat je onethisch, onprofessioneel of beledigend vinden. Gewoon noteren de feiten, niet uw reacties op de gebeurtenissen. Maak deze lijst zo gedetailleerd mogelijk. Als je uiteindelijk het indienen van een klacht, zal u nauwkeurige administratie te verwijzen naar behoefte.

Vind een mentor. Als u houdt van het bedrijf, maar kan niet omgaan met uw slechte baas, zou je kunnen proberen om een ​​mentoring relatie met een andere begeleider te ontwikkelen.

Neem het niet, maar reageren op uw moeilijke baas met een professionele houding. Als je baas je beledigt, reageert rustig dat er een betere manier om te gaan met de situatie. Niet beledigend worden of blijkt dat je baas het gedrag van je verontrust. Handhaven van een professionele distantie en blijf kalm.

Haal de steun van uw collega's. U mag niet de enige die er zo over denkt over je baas, en het hebben van een steunregeling kan helpen alle getroffen. Op hetzelfde moment, niet slecht te spreken over je baas - in het bijzonder aan zijn superieur.

Weten wanneer het te veel. Als je baas 'gedrag misbruik wordt, probeer een ontmoeting met een neutrale partij aanwezig te plannen. Laat uw werkgever weten wat uw zorgen en kijk of je een middenweg te vinden. Als het pesten een effect op je gezondheid heeft gehad, kan het tijd om eruit te komen zijn.

Heb je al een ontsnappingsplan. Als u een manier om het probleem op te lossen niet kan vinden en het lijkt je baas zal nooit haar gedrag te veranderen, moet je op zoek naar een nieuwe baan. Indien mogelijk, probeer niet te stoppen voordat hij iets anders opgesteld.

Meld uw baas om Human Resources. Een laatste redmiddel is de rapportage van de acties van je baas om Human Resources. Dit kan zowel positieve als negatieve resultaten. Human Resources misschien iets over de situatie, of de spanning tussen jou en je baas zou kunnen toenemen doen. Doe dit alleen als je het gevoel dat er geen andere optie.

Zoek de les in de ervaring. Probeer om de situatie objectief te beoordelen. Er kunnen factoren in je baas 'leven dat je niet bewust van bent, of onopgeloste problemen in je leven. U kunt ook in staat zijn om iets te doen wat niet te doen te leren, moet je ooit een baas zijn.

Hints

Vergeet niet dat uw baas moeilijk is een persoon. In plaats van negatief te reageren op elk evenement, probeer complimenteren je baas. Een positieve houding kan gewoon breken de cyclus.

Laat uw humeur niet te verliezen op je baas, zelfs als je het verlaten van uw baan. Je weet nooit wat netwerken die u zou kunnen vernietigen.

Share This Post