Index / Careers & Work / Hoe om te gaan met een leeuw man Boss op de werkplek

Share This Post

Careers & Work

Hoe om te gaan met een leeuw man Boss op de werkplek

Het maakt niet uit hoe getalenteerd je bent in wat je doet, zal je carrière blijven steken in neutraal als je niet kunt opschieten met je baas. Weten een beetje over je baas 'astrologische profiel kan u helpen bij zijn ongeschreven regels te begrijpe

AdvertisementHet maakt niet uit hoe getalenteerd je bent in wat je doet, zal je carrière blijven steken in neutraal als je niet kunt opschieten met je baas. Weten een beetje over je baas 'astrologische profiel kan u helpen bij zijn ongeschreven regels te begrijpen - de dingen die niet voorkomen in de handleiding bedrijf, maar hebben een sterke invloed op je prestaties beoordelingen. Een mannelijke Leo ziet zichzelf als koning van de werkplek jungle, maar hij zal tevreden spinnen zolang je speelt door zijn regels.

Wees voorzichtig met je uiterlijk. Leos bijna nooit het huis verlaten zonder een perfecte verzorging en kleding die hun beste eigenschappen accentueren. Ze prijs deze kwaliteit in anderen. Komt naar het kantoor met ongekamde haren en gerimpelde kleding zal uw baas neem aan dat je niet de zorg over je carrière. Zelfs als het "ongedwongen vrijdag," zelfs als je geen contact met klanten, zorg ervoor dat u het juiste beeld te presenteren. Dit betekent niet per se merkkleding en dure pakken, maar neem de tijd om goede wil betalen met uw Leo baas in de vorm van verhogingen en promoties kijken.

Vleien hem. Zonder die te zien zijn kruiperige, manieren vinden om hem te complimenteren - hetzij op een nieuwe stropdas of de toespraak die hij geeft op een conventie. Een Leo die geen positieve feedback heeft ontvangen zal de neiging te grommen, terwijl iemand die zijn dagelijkse rantsoen van complimenten krijgt niet zijn werknemers zoals gnoes zal behandelen.

Vermijd uitdagende hem of upstaging. Als je verschillen van hem over hoe je een project te behandelen, presenteer uw standpunt diplomatiek. Als u een vonnis of andere professionele erkenning te krijgen, zorg ervoor dat hem ten minste gedeeltelijke krediet te geven voor uw succes.

Zorg voor de details voor hem. De meeste Leos liever hanteren van het grote geheel en het delegeren van de kleine dingen. Looft Hem voor zijn vernieuwende visie en leiderschap, en het organiseren van de kleine dingen die zijn idee in staat stellen om te komen tot bloei.

Focus op zijn goede eigenschappen. Veel mannelijke Leos moeten brullen en woeden van tijd tot tijd. Probeer een wrok voor deze episodes niet te houden. De positieve kant is Leos kan zeer royaal zijn. Danken hem voor de grote bonus en hem niet verwacht om zich te verontschuldigen voor zijn driftbuien.

Share This Post