Index / Careers & Work / Hoe om te gaan met een Lazy Boss

Share This Post

Careers & Work

Hoe om te gaan met een Lazy Boss

Heeft u een luie baas die zijn tijd besteedt aan persoonlijke zaken, terwijl u uw afdeling actief te houden? Als dat zo is, denk je misschien dat de confrontatie met je baas over de kwestie is de beste manier om te gaan met uw leidinggevende. Maar al

AdvertisementHeeft u een luie baas die zijn tijd besteedt aan persoonlijke zaken, terwijl u uw afdeling actief te houden? Als dat zo is, denk je misschien dat de confrontatie met je baas over de kwestie is de beste manier om te gaan met uw leidinggevende. Maar als gevolg van politieke spelletjes, mogelijke represailles en de kans dat je zult worden gebrandmerkt in negatieve zin, dit is misschien niet de beste oplossing. Voordat u deze risico's te nemen, proberen om deze negatieve ervaring wenden tot een meer positief. Probeer het veranderen van de manier waarop je kijkt naar de situatie en doen wat nodig is om ervoor te zorgen u genieten van uw omstandigheden.

Concentreer je op je professionele reputatie

Er is geen voordeel in te richten op een baas die duurt twee uur lunchpauze en besteedt de dag surfen op het web. Dit kan een negatieve invloed hebben op uw eigen moraal. In plaats daarvan, geef jezelf de tijd om niet-confronterende manieren om het grootste deel van de situatie te proberen; Deze profiteert u op de lange termijn als je omgaan met anderen wier arbeidsethos is iets anders dan je eigen. Zo concentreren op steeds zeer bekwaam in uw gebied van expertise. In het proces, zou u merken dat uw professionele reputatie profiteert van de vergelijking die anderen van uw arbeidsethos aan die van je baas.

Focus op de positieve

Wanneer je baas wijst je werkt, maar weigert om de inspanning die nodig is om duidelijke aanwijzingen te geven of geef duidelijk omschreven eisen te maken, het oplossen van het probleem zelf. Als u dat doet, concentreren op de positieve aspecten van het werk opdracht, zoals de toegang tot andere middelen, met inbegrip van andere senior managers, om informatie je baas kiest ervoor om niet te bieden te verkrijgen. Je zou een online klasse of in-house training naar een nieuw en de gewenste vaardigheden te verwerven. Dit zorgt ervoor dat je nieuwe kennis op te doen en vergroot de kans dat anderen zullen komen om u te leren kennen als een professional, net zoals ze hem kennen door zijn luiheid.

Vergeet Het is Zijn Issue, niet de jouwe

Als u de luiheid van je baas om de mate van inspanning die je naar voren gebracht bepalen mogelijk te maken, zijn vloed wordt uw probleem. Het is beter wil een hoge performer en steeds zeer bekwaam in het uitvoeren van uw toegewezen taken te blijven. Negeer het aantal keren dat hij zou kunnen inchecken met social media sites, en zich richten op het identificeren van manieren om de zwakke punten van uw baas uw sterke punten kan worden. Bijvoorbeeld, als je baas delegeert een deel van zijn verantwoordelijkheden voor de boekhouding rapporten voor u, gelukkig heb je de kans om een ​​nieuwe vaardigheid die je voorbereidt op een promotie te leren.

Praat met je baas

Als je denkt dat de luiheid van je baas heeft een belangrijke impact op het moreel, kosten, opbrengsten en de productiviteit van uw groep, kunt u proberen om de situatie te verbeteren door te praten met hem over de kwestie. Zorg ervoor dat u de kwestie, die de betekenis ervan zal onderstrepen kwantificeren. Bijvoorbeeld, zou u het aantal en de soorten activiteiten die laat als gevolg van een vertraging in het definiëren van eisen of het aantal klanten die hun bedrijf elders namen werden afgerond wegens te late leveringen te vermelden. Na de herkenning van het resultaat van zijn on-the-job gedrag in termen van de kosten van de bijbehorende gebeurtenissen, kan uw baas voor kiezen om zijn wegen te veranderen.

Escaleren Concerns aan zijn baas

In het geval een gesprek met je baas niet leidt tot opmerkelijke veranderingen en u denkt dat het resultaat van zijn acties hebben een negatief effect op het financiële rendement van de onderneming, is het misschien tijd om zijn superieur aan te spreken en over te brengen van de gevolgen van zijn luiheid zijn. Zodra de resultaten van het gedrag van uw leidinggevende duidelijk worden in termen van dollars en centen, bedrijf leiderschap is meer kans om te stappen om de luie houding van je baas te pakken. Naar alle waarschijnlijkheid zal de commandostructuur onveranderd blijven. Bijgevolg, bij het spreken tot het hogere management, het adres van de feiten en het gedrag, niet je baas. Voordat je deze stap te nemen, erkennen dat het is waarschijnlijk dat het kantoor de politiek in het spel zal komen en kan een negatieve invloed hebben op uw reputatie en die van uw baas.

Share This Post