Index / Careers & Work / Hoe om te gaan met een alcoholische Boss

Share This Post

Careers & Work

Hoe om te gaan met een alcoholische Boss

Wanneer uw baas heeft een drankprobleem, hij is niet de enige die getroffen. Zijn het drinken van invloed zijn vermogen om een ​​effectieve toezichthouder, wat betekent dat u last heeft recht samen met hem zijn. Ontwikkelen coping-strategieën om te g

AdvertisementWanneer uw baas heeft een drankprobleem, hij is niet de enige die getroffen. Zijn het drinken van invloed zijn vermogen om een ​​effectieve toezichthouder, wat betekent dat u last heeft recht samen met hem zijn. Ontwikkelen coping-strategieën om te gaan met je baas 'gedrag, zodat je niet krijgen geveegd in zijn destructieve kielzog.

Tijd is alles

Wanneer uw baas is onder de invloed van alcohol, zou dan het ondertekenen van de stack van inkooporders op zijn bureau of goedkeuring van uw volgende project niet erg belangrijk lijken. Maar als hij niet van zijn toezichthoudende taken niet nakomt, kunt u niet uw taken te voltooien en te voldoen aan uw deadlines. Doorgaan om uw doelen te bereiken door hem goed te observeren om te bepalen welk tijdstip van de dag lijkt hij het meest coherent. Als hij meest functionele eerste ding in de ochtend, maken het een prioriteit om hem dan te bezoeken en vraag hem om af te tekenen over belangrijke papierwerk en projecten.

The Inner Circle

De kans groot dat je baas denkt niet dat hij een probleem heeft. In zijn ogen, er is niets mis met het hebben van een drankje - of vijf. Hij zou zelfs zijn medewerkers te stimuleren om hem te ontmoeten in de bar voor een paar drankjes na het werk. Hoewel je zou kunnen afkeuren van zijn gedrag, voortdurend draaien van uitnodigingen kan betekenen dat u belangrijke werkgerelateerde gesprekken missen. Het is misschien een goed idee om zo nu en dan verschijnen op happy hour, ondanks je twijfels. Je hoeft niet lang te blijven of zelfs genieten van een alcoholische drank, zegt klinisch psycholoog. Rick Kirschner in de Art of Change blog. Zolang je een token verschijning te maken, kan je baas meer kans u om u te zien als een van de binnenste cirkel.

Get It in Schrijven

Alcohol kan het geheugen van de supervisor van invloed zijn. Hij kan vergeten dat hij overeengekomen om u toelaten om dat wekenlange conferentie gaan of geloven dat hij u gevraagd om een ​​project te doen als je weet dat hij nooit vonden het. Als u geen bewijs ten aanzien van wat er werkelijk gebeurd is, zal uw werkgever waarschijnlijk besluiten dat hij gelijk heeft en je bent alleen het maken van excuses om problemen te voorkomen. Wanneer geheugenverlies zijn een probleem, neem nota van uw vergaderingen en stuur ze naar hem. E-mail verzoeken in plaats van mondeling toestemming te vragen, zodat je zijn antwoorden schriftelijk. Indien nodig, te vernieuwen zijn geheugen met betrekking tot de feitelijke opeenvolging van gebeurtenissen.

Take It Upstairs

Wanneer je baas 'gedrag is zo uit de hand dat hij in gevaar brengt het werk of de veiligheid van uw afdeling, zou je geen andere optie dan een ontmoeting met zijn baas te hebben. Voordat je deze stap te nemen, zorg ervoor dat je alle andere opties zijn uitgeput. Hoewel u de bijeenkomst voor de juiste redenen zou kunnen vragen, kan het eindigen in een ramp als de manager van uw supervisor uw klachten niet serieus neemt - en vertelt je baas. Zorg voor documentatie van verontrustende gedrag en vermeld hoe het bedrijf kan beïnvloeden. Bijvoorbeeld, als de baas aan cliënten dronken of drijft de auto van de zaak, terwijl hij onder de invloed kan zijn acties leiden tot verlies van het bedrijfsleven, een rechtszaak, of zelfs letsel of de dood.

Share This Post