Index / Wensen en Feesten / Hoe om te gaan Above and Beyond met uw Kerst Decor Dit Jaar

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe om te gaan Above and Beyond met uw Kerst Decor Dit Jaar

Het beste deel van de voorbereiding voor de eindejaarsfeesten is het verfraaien van uw huis. Het maken van een grote kop warme chocolademelk, het uittrekken van de ornamenten en kousen uit de opslag en de besteding van het weekend nesting klinkt zo m

Advertisement

Het beste deel van de voorbereiding voor de eindejaarsfeesten is het verfraaien van uw huis. Het maken van een grote kop warme chocolademelk, het uittrekken van de ornamenten en kousen uit de opslag en de besteding van het weekend nesting klinkt zo mooi, nietwaar? Als je hebt nagedacht over te gaan allemaal uit voor Kerstmis, ga je gang en committeren aan alle toeters en bellen. En maak je geen zorgen over de pasvorm van dit doel in uw drukke agenda, ofwel - het is mogelijk om uw plaats vakantie-ready te maken zonder het gebruik van een team van elfen in het proces. Hier zijn 10 decoreren projecten om u te helpen het dek de zalen in stijl.

Get Ready voor de Kerstman

Het belangrijkste aspect van uw decor van Kerstmis gaat de Kerstman - je moet ervoor zorgen dat hij is ingesteld voor zijn moment van het jaar. Als u kinderen in het gezin hebben, krijgen ze te helpen met het verfraaien van deze fles melk. En vergeet niet over een plaat van koekjes!

Light Up het Huis

Voor de volgende maand, het is totaal aanvaardbaar lichtslingers overal of overal hebben. Als u een aantal in de eetkamer of keuken nodig heeft, beschouwen dit wijnfles project. Het licht ziet er zo mooi dat het is helemaal cool om hen uit het hele jaar lang.

Set Your Tablescapes

Schijnbaar talloze etentjes en borrels betekent dat je nodig hebt om je eetkamer couverts hebben op punt. Voeg in sommige van deze takje ballen om dimensie toe te voegen aan uw standaard kaars scherm, en u zult worden ingesteld.

Tot de gezelligheid Factor in Your Living Room

Hold-up op het doneren van die stapel truien afgelopen seizoen je bedoeld om te gaan met na Cyber ​​Monday, en upcycle ze in decor van Kerstmis plaats. Een cluster van bomen trui zou zo leuk en gezellig op een open haard mantel of gemengd met boeken op een plank te kijken.

Upgrade uw voorouders Situatie

Als je voor een echte boom per jaar, dan weet je dat de stand krampen uw stijl van Kerstmis. Dit jaar, te verbergen en het waterreservoir in een mooie gegalvaniseerd emmer. Pro tip: verf de emmer in uw favoriete metallic kleur voordat u aan de slag.

Speel Tree Dress Up

Yep, je boom kan ook stijlvol buiten ornamenten en klatergoud zijn. Maak een chique boom rok (compleet met kwasten!) Om echt te geven uw kerstboom van de sterren behandeling. Vergeet niet om een ​​paar foto's van presenteert genesteld aan de boom rok voor Instagram nemen.

Maak de Yard Feestelijke

Als je echt wilt uw kerstversiering nemen naar het volgende niveau, dan kun je niet vergeten over uw tuin en veranda! Deze houten kerstboom is een goede start. U verdient een pauze van winkelen voor cadeautjes en de non-stop koken, dus niet schuldig te voelen over het nemen van de middag naar ambachtelijke en verf.

Bring Out Frosty

U kunt nog steeds een sneeuwpop op het gazon, zelfs als je ergens woont, dat de mogelijkheid van een witte kerst bijna onmogelijk maakt. Alles wat je nodig hebt is een tomaat kooi, een document lantaarn en een aantal ambachtelijke leveringen aan Frosty op te staan ​​in een mum van tijd. Maak je geen zorgen, zal hij niet smelten.

DIY Sweet Lawn Decorations

Hier is nog een grasveld december idee: PVC pijp zuurstokken. Stel ze in rijen die leidt naar de voordeur of gegroepeerd door de brievenbus. Voel je vrij om de gespoten streep kleuren te schakelen, ook.

Zet een krans op het

Je kunt niet vergeten om een ​​vakantie krans op te hangen op een deur of accent muur te maken. Deze versie wordt ook gemaakt van PVC, en het is een koele afwijking van de traditionele groen. Wanneer u uit om te versieren voor de kerst dit jaar in te stellen, heb je tal van nieuwe ideeën die je samen in een mum van tijd kan zetten.

Share This Post