Index / Gezondheid / Hoe om te eten voor een training

Share This Post

Gezondheid

Hoe om te eten voor een training

Wat je eet voor een training kan maken of een sessie breken. Eten te veel van het verkeerde voedsel, en je zou het gevoel overdreven vol en traag. Maar als je te weinig eet - of overslaan van een maaltijd geheel - kon je licht in het hoofd voelen en

Advertisement

Wat je eet voor een training kan maken of een sessie breken. Eten te veel van het verkeerde voedsel, en je zou het gevoel overdreven vol en traag. Maar als je te weinig eet - of overslaan van een maaltijd geheel - kon je licht in het hoofd voelen en raakte een muur voordat je klaar bent. Met de juiste voeding verbruikt op het juiste moment, dan kunt u uw training zo effectief mogelijk te maken.

Stap 1

Tijd uw maaltijd of snack correct. Geregistreerde diëtist Frances Largeman-Roth zegt dat je over het algemeen willen eten ongeveer een uur voordat u de sportschool te raken.

Stap 2

Verbruiken de juiste hoeveelheid voedsel. Je wilt niet zozeer dat het annuleert het aantal calorieën je verbrandt op de training te eten. Largeman-Roth beveelt het eten ongeveer 200 calorieën waard van eten.

Stap 3

Eet een hoog-carb, matige-eiwit, vetarme maaltijd of snack, zegt diëtiste Suzette Kroll. Koolhydraten geeft je energie, terwijl het eiwit helpt bij de opbouw van spieren en reparatie. Vermijd vetrijke voedingsmiddelen, omdat ze niet goed verteren. Opties zijn onder andere magere yoghurt met muesli en een kleine hoeveelheid honing; een kopje magere kwark met meloen en muesli; of een bevroren wafel met amandel of pindakaas en een halve peer.

stap 4

Blend een smoothie als je een snack nodig hebt op de weg, stelt diëtiste Kati Mora. Combineer gesneden fruit, Griekse yoghurt en muesli voor een dikke schudden. Als je toevlucht nemen tot een commercieel schudden, kies er een met 10 tot 20 gram whey- of op basis van melk eiwit.

stap 5

Pak een banaan als al het andere faalt en je bent uit de tijd, zegt Largeman-Roth. Dit is te verkiezen boven het overslaan van uw snack of maaltijd helemaal. Weersta de drang om snack op eiwit of sport bars, die Kroll noemt "verheerlijkt candybars."

Hints

Het is een mythe dat afzien van voedsel voor een training zal u helpen om meer vet te verbranden tijdens uw sessie, volgens trainer Jillian Michaels. Je lichaam heeft energie nodig om te presteren op een hoge intensiteit, en uw training zal lijden als het geen brandstof heeft.

Share This Post