Index / tech / Hoe om te DVD Screen Shots

Share This Post

tech

Hoe om te DVD Screen Shots

Grijpen een screenshot van je favoriete film kan er goed uitzien op uw bureaublad van de computer. Het nemen van een screenshot van uw DVD vereist slechts een paar stappen in zowel Windows als Mac. De "Print Screen" knop kunt u snel vast te legg

AdvertisementGrijpen een screenshot van je favoriete film kan er goed uitzien op uw bureaublad van de computer. Het nemen van een screenshot van uw DVD vereist slechts een paar stappen in zowel Windows als Mac. De "Print Screen" knop kunt u snel vast te leggen wat er op uw computerscherm, maar er is een werk dat nog op de DVD-speler te bewegen de afbeelding om een ​​bestand of map. Aan het einde van het proces, zult u uw foto opgeslagen en een geheugen gecreëerd.

Wat je nodig hebt

Computer

Computer DVD-speler

PC Screen Shots

Speel je DVD-film. Klik op "My Computer" om de DVD drive te vinden. Klik met de rechtermuisknop op dat bepaald bestand (waarschijnlijk op de "D" of "E" drive). Een lijst van acties komt. Hit "Play".

Schakel uw hardwareversnelling. Wanneer u de hardwareversnelling te elimineren, de video stopt het verstrekken van informatie aan de grafische kaart en stuurt het terug naar het scherm buffer, zodat u video vast te leggen. . Klik op de toets "Start" in de linkerbenedenhoek van het bureaublad en klik op 'Configuratiescherm'. Klik op "Eigenschappen voor Beeldscherm", "Instellingen" en "Problemen oplossen." Uw hardware-acceleratie wordt getoond. Sleep het pictogram naar rechts het opschrift "Geen."

Cue je film naar de plek waar je wilt een screenshot te nemen. Als je dat punt te bereiken, klik op "Pauze" op uw DVD-software. Klik op de "Shift" toets en "Print Screen" tegelijkertijd of alleen de "Print Screen" knop (afhankelijk van uw computermodel), gelegen op de rechterbovenhoek van het toetsenbord.

Open uw foto-editing software. Open een "nieuwe" canvas. Plak de afbeelding in het doek met behulp van de "Ctrl" toetsen "V". Sla het bestand op.

Terug naar het menu scherm en zet hardwareversnelling weer aan.

Macintosh Screen Shots

Start uw DVD met uw dvd-software. Spelen totdat je de plek die u wilt de schermafdruk te maken te bereiken. Pauzeer de film.

Open uw applicaties. Plak het commando "screencapture -i ~ / Desktop / DVDGrab.png" (zonder de aanhalingstekens). Hit "Enter." De Macintosh cursor verandert in crosshairs.

Klik op de "Command" plus de "Tab" knoppen om terug te keren naar uw film scherm.

Klik op de "Space Bar" en dan plaats je cursor de dvd-image op. Het hele beeld moet worden geselecteerd. U zult ook vastleggen van de raamkozijn, die je zult moeten later te bewerken.

Klik op de afbeelding. Deze actie maakt een nieuw bestand op het bureaublad. Open uw scherm grijpen in een foto-editing software en bijsnijden de boven- en onderkant van het beeld. Sla het bestand op als een grafische afbeelding.

Hints

Controleer uw dvd-software handleiding. Sommige DVD-software kunt u schermafbeeldingen rechtstreeks uit het DVD-programma met een speciale controle.

Share This Post