Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe om te dragen Chunky Kettingen

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe om te dragen Chunky Kettingen

Accessoires kan maken of breken een outfit. Update je look met een interessant stuk van sieraden of draag een conversation piece. Een dikke ketting kan je look te verbeteren en uiteindelijk af te leiden uit een mooie top. Leg een gewaagde of subtiele

AdvertisementAccessoires kan maken of breken een outfit. Update je look met een interessant stuk van sieraden of draag een conversation piece. Een dikke ketting kan je look te verbeteren en uiteindelijk af te leiden uit een mooie top. Leg een gewaagde of subtiele verklaring met een dikke ketting. Enkel ben zeker om de juiste ketting te dragen met de juiste outfit. Als je het draagt ​​verkeerd, een dikke ketting trekt nog steeds de aandacht, maar niet de soort die je wilt.

Kies uw ketting op basis van uw persoonlijke stijl. Chunky kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren en materialen.

Combineer een dikke, kleurrijke ketting met een stevige top dat een eenvoudige halslijn heeft. Dit houdt uw blik van dat het te druk en benadrukt uw ketting. Echter, als je wilt meer flair toe te voegen aan je outfit, kies een leuke print en een effen dikke ketting voor een bohemian look.

Of u nu een vaste of patroon top te dragen, overeenkomen met uw ketting met gelijkaardige (non-sieraden) accessoires. Als u een tribal-geïnspireerde ketting dragen, koppelen met sandaaltjes en een robuuste lederen tas of zak met kralen. Als u liever glans en glamour, koppelen uw kristal ketting met een effen gekleurde T-shirt en een donkere denim jeans. Draag dezelfde ketting voor het diner met een eenvoudige shift jurk en elegante portemonnee.

Een andere optie is om een ​​vloeiende, golvende top dragen met een zware, dikke ketting. Het gewicht van de sieraden zal het shirt in de buurt van je borst te houden, waardoor je wat vorm, terwijl het onderste deel van je shirt nog vrij stroomt.

Elimineren alle andere sieraden met uitzondering van uw ringen. Als de rest van je outfit is redelijk neutraal, kunt u één armband of een cocktail ring dragen. Echter, te veel accessoires met een dikke ketting weg te nemen van zijn stijlvolle effect.

Share This Post