Index / tech / Hoe om te doneren met behulp van Amazon

Share This Post

tech

Hoe om te doneren met behulp van Amazon

Hoewel u normaal gesproken uw Amazon-account zou gebruiken om producten zoals boeken en muziek kopen bij amazon.com, kunt u uw account gebruiken om te winkelen op het web en maakt donaties aan bepaalde goede doelen. Dit programma heet "Amazon Payment

AdvertisementHoewel u normaal gesproken uw Amazon-account zou gebruiken om producten zoals boeken en muziek kopen bij amazon.com, kunt u uw account gebruiken om te winkelen op het web en maakt donaties aan bepaalde goede doelen. Dit programma heet "Amazon Payments," en de doelen die u wilt doneren aan moet Amazon Payments opstelling op hun websites. Zodra je je Amazon-account hebt ingesteld, hoeft u alleen maar te klikken op de knop "Afrekenen met Amazon" op de website van de liefdadigheid, in uw Amazon gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen, en doneer --- er is geen noodzaak om opnieuw in te voeren uw krediet card informatie of adres.

Wat je nodig hebt

Amazon-account

Navigeer naar amazon.com en klik op "Start hier", gelegen op de top van de home page.

Geef het e-mailadres dat u wilt gebruiken voor uw Amazon-account, klikt u op "Nee, ik ben een nieuwe klant" en klik op "Log in met behulp van onze beveiligde server."

Voer alle benodigde informatie op de volgende pagina, met inbegrip van uw naam en een wachtwoord in en klik op 'Account maken. "

Klik op "Uw account", gelegen in de rechter bovenhoek van het scherm, en klik op "een creditcard of betaalpas toevoegen" in de Payment gedeelte van de website. Vul uw bankpas of creditcard informatie en uw factuurgegevens.

Meld u af bij uw Amazon-account, gaat u naar de website van het goede doel dat u wilt doneren aan, voert u het bedrag dat u wilt doneren en klik op "Amazon Payments" knop. Vergeet niet, dit goede doel moet Amazon Payments opgezet voor u om uw Amazon-account gebruiken om te doneren.

Vul uw Amazon gebruikersnaam (het e-mailadres u heeft gebruikt voor het opzetten van de rekening) en uw wachtwoord in en klik op "afrekenen" na bevestiging van uw donatie. Uw donatie zal worden gemaakt met behulp van de bankpas of creditcard u bij het aanmaken van uw Amazon-account.

Share This Post