Index / Bedrijf / Hoe om te doen Uw Payroll gratis

Share This Post

Bedrijf

Hoe om te doen Uw Payroll gratis

Het doel van payroll is ervoor te zorgen medewerkers nauwkeurig en op tijd betaald. Daarnaast, payroll betaalt werkgever en werknemer belastingen aan de overheid. De snelheid en efficiëntie waarmee u uw loonadministratie verwerken hangt af van het sy

AdvertisementHet doel van payroll is ervoor te zorgen medewerkers nauwkeurig en op tijd betaald. Daarnaast, payroll betaalt werkgever en werknemer belastingen aan de overheid. De snelheid en efficiëntie waarmee u uw loonadministratie verwerken hangt af van het systeem dat u gebruikt.

U kunt een geautomatiseerd systeem, dat vereist dat u payroll software te kopen gebruiken, maar het kost geld. Als uw bedrijf klein is of als je op een krap budget, kunt u uw payroll zonder kosten te verwerken.

Begin met een gratis proefperiode. De gratis proefperiode biedt u gratis gebruik van payroll-oplossingen voor een beperkte tijd. Daarna moet u de dienst te kopen als je wilt blijven gebruiken. Payroll-oplossingen bedrijven, zoals PenSoft, onder controle printen, directe storting en belastingberekening functies. Andere oplossingen die bedrijven, zoals Intuit, kunt u uw salarisadministratie online verwerken, met inbegrip van W-2 afdrukken, directe storting en check afdrukken.

Gebruik een handmatige payroll-systeem. Dit wordt alleen aangeraden als u een kleine payroll, zoals minder dan 10 werknemers. Indien niet zorgvuldig uitgevoerd, kunnen fouten hoog zijn. Toch, als je voorzichtig bent, kunt u uw payroll handmatig en met succes te verwerken. U vindt de kosten van het inhuren van een payroll personeel of het gebruik van een payroll service provider op te slaan.

Gebruik IRS Publicatie 15 tot roerende voorheffing bedrag te bepalen. Print uw loonstrookjes op een typemachine of gebruik met de hand geschreven controles. Je hebt een gedegen kennis van payroll procedures en bijbehorende fiscale wetgeving moet bij gebruik van dit systeem.

Gebruik gratis check-software voor het afdrukken, zoals ezCheckPrinting. Als u de handmatige systeem toe te passen, maar gebruik maken van gratis check-software voor het afdrukken van uw salaris af te drukken, zult u verminderen typefouten op het werkelijke salaris.

Hints

Voordat u zich aanmeldt voor de gratis proefperiode, informeren naar de annuleringsvoorwaarden voor het geval u wilt de service stop te zetten.

Sommige payroll service providers zal bieden aan uw eerste payroll gratis verwerken om uw bedrijf te winnen.

Share This Post