Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe om te doen uw eigen agenda Photo Shoot

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe om te doen uw eigen agenda Photo Shoot

Er zijn veel online programma's en afdrukopties waarmee individuen kunnen ontwerpen en hun eigen jaarlijkse kalender af te drukken. Voordat je naar de fase van het ontwerpen en afdrukken van de agenda, moet je artwork voor hebben. Met behulp van foto

AdvertisementEr zijn veel online programma's en afdrukopties waarmee individuen kunnen ontwerpen en hun eigen jaarlijkse kalender af te drukken. Voordat je naar de fase van het ontwerpen en afdrukken van de agenda, moet je artwork voor hebben. Met behulp van foto's in uw agenda kunt u de kalender voor uw eigen persoonlijke touch te geven, of maak een professioneel ogende kalender die kan worden verkocht of gebruikt voor fondsenwerving. Neem de tijd om uw agenda fotoshoot voor de best mogelijke resultaten te plannen.

Wat je nodig hebt

Model en p, roperty releases

Kies een thema voor uw agenda. Zodra u uw thema, kunt u beginnen om de nodige afspraken te maken voor een van beide modellen, dieren, auto's, motoren of landschappen op de 12 pagina's van uw kalender te vullen.

Neem contact op met een lokale modellenbureau of een andere organisatie die modellen of voertuigen kan bieden voor uw fotoshoot.

Kies een locatie. Als u toegang tot een studio en willen naar de studio te gebruiken voor uw fotoshoot, het plan van de dag van tevoren en zorgen voor een uur voor elke foto. Dit geeft u de tijd om het model of onderwerp positioneren en fotograferen zoals u dat wilt geven. Als u van plan bent om buiten te schieten, vinden de locatie en het tijdstip van de dag van die zorgt voor de best mogelijke licht.

Zorg voor model en property releases worden ondertekend. Dit zijn juridische documenten die, eenmaal ondertekend, kan de fotograaf op de maatregelen van de modellen en onderwerpen in de agenda foto's te gebruiken. Een model of property release zal bepalen hoe de foto's worden gebruikt en wat het model of de eigenaar van het onroerend goed in ruil voor de vrijlating zal ontvangen.

Schiet de 12 foto's. Downloaden naar uw computer en bekijk ze ervoor zorgen dat ze voldoen aan de stijl en de richting die je wilde voor uw agenda. Bij het maken van foto's, nemen meerdere opnamen van elk model of onderwerp; Dit geeft je een aantal verschillende foto's om uit te kiezen voor elk kalenderjaar pagina te geven. Als uw kalender is gebaseerd op outdoor landschap beelden, beugel uw blootstelling door het afschieten van een iets minder blootgesteld, een beetje overbelicht en één op de juiste belichting. Dit zal eventuele kleine fouten blootstelling ten tijde van de spruit elimineren.

Share This Post