Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe om te doen Hartvormen met Uw Handen

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe om te doen Hartvormen met Uw Handen

Of het maken van Shadow Puppets, het spelen charades of gewoon met een symbool van de liefde, het houden van uw handen in een hartvorm spreekt uw boodschap in plaats van woorden. Vorm hart vormen in een van de vele manieren, het kiezen van de methode

Advertisement

Of het maken van Shadow Puppets, het spelen charades of gewoon met een symbool van de liefde, het houden van uw handen in een hartvorm spreekt uw boodschap in plaats van woorden. Vorm hart vormen in een van de vele manieren, het kiezen van de methode die lijkt het meest comfortabel. U kunt ook een beroep doen op de hulp van een vriend voor een twee-persoons versie.

Stap 1

Houd je handen voor u, zodat uw nagels worden geconfronteerd u. Tik op de toppen van je duimen elkaar. Sluit je vingers, zodat ze wanten meer dan handschoenen lijken. Beweeg je ellebogen uit naar uw zijden terwijl het bewegen van je handen tegen elkaar, zodat de toppen van je wijsvingers te voldoen. U ziet nu een omgekeerde hart. Flip je handen naar beneden, zodat het hart wordt geconfronteerd met goede kant naar boven.

Stap 2

Cup je handen voor je alsof je met een hoop zand in hen. Vouw je vingers naar beneden in de richting van je handpalmen. Draai je polsen, zodat de toppen van je nagels aan uw linkerhand raken die op uw rechterhand en de hielen van je polsen te voldoen. Houd je handen voor je gezicht met je knokkels naar boven om een ​​hart te zien.

Stap 3

Houd je handen voor u, zodat uw nagels worden geconfronteerd u. Raak je duimen elkaar en wijzen ze naar beneden, zoals de punt van een pijl. Sluit je vingers. Krul je handen naar elkaar toe en raken de toppen van je nagels bij elkaar. U ziet nu een hart. Deze werkwijze kan ook worden uitgevoerd met twee personen, ieder met één hand de helft van het hart vorm. Druk op de gevormde halve harten tegen elkaar als u zou doen als het maken van het hart op uw eigen.

Share This Post