Index / Gezondheid / Hoe om te doen de Natural Liver Cleansing Diet

Share This Post

Gezondheid

Hoe om te doen de Natural Liver Cleansing Diet

Het verzorgen van uw lever is belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van je hele lichaam. Je lever is de natuurlijke filter voor je lichaam, het uitfilteren van giftige stoffen en niet waardoor ze te absorberen in je bloed door je spijsverterin

AdvertisementHet verzorgen van uw lever is belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van je hele lichaam. Je lever is de natuurlijke filter voor je lichaam, het uitfilteren van giftige stoffen en niet waardoor ze te absorberen in je bloed door je spijsverteringsstelsel. Je lever zorgt voor u door te filteren op deze schadelijke toxines en het heeft behoefte aan een pauze. Een leverreiniging dieet is een geweldige manier voor het spoelen van uw lever. Gebruik de natuurlijke lever zuiveringen dieet om de gezondheid van uw lever te vernieuwen.

Verwijderen voedsel uit je dieet, vooral die schadelijk zijn voor uw lichaam. De eerste stap van de natuurlijke leverreiniging dieet te schakelen naar een volledig vloeibaar dieet gedurende 2-3 dagen. Dit betekent niet dat je kunt frisdrank en koffie tuffen. Vasthouden aan water en 100 procent vruchtensap, zoals appel, druif en cranberry. Kies sappen die alleen water en vruchtensap bevatten.

Start de LSA mix: drie delen lijnzaad (lijnzaad), twee delen zonnebloemzaad en een deel amandel. Dit zal uw lichaam de essentiële vezels, vetzuren en voedingsstoffen die het nodig heeft, maar ook helpen bij het voederen van de lever wat het meest nodig heeft. Koop het vermalen (of doe het zelf) en strooi op levensmiddelen of mixen met je favoriete voedsel. Het is het beste met uw ontbijt in de ochtend.

Reinigen van uw huis. Verwijder eventuele en alle snacks en voedingsmiddelen en dranken met conserveermiddelen en chemicaliën. Als u niet zeker weet of er iets is slecht voor je is of niet, gooi het weg om veilig te zijn. Vraag jezelf af of het eten komt uit de grond of een boom. Als het antwoord nee is, gooi het dan weg. Dit is de perfecte tijd om een ​​verandering van levensstijl te maken en beginnen met een dieet gezonder. Als u levensmiddelen en / of dranken die nog niet zijn geopend hebt, breng ze naar uw lokale voedselbank om deze af te staan.

Start om voedsel opnieuw aan uw dieet. Probeer donker, groene bladgroenten, bieten, artisjokken, broccoli, uien, knoflook, grapefruit, mango, papaya, citroenen en boerenkool. Deze voedingsmiddelen zijn gemakkelijk op je maag, lever en het hele spijsverteringsstelsel. Zorg ervoor dat uw toast is vlakte met niets op. Eet deze voedingsmiddelen voor de eerste 1-2 dagen na uw vloeibaar dieet en blijven veel water en 100 procent vruchtensap drinken.

Eet meer voedingsmiddelen van een goede variëteit. Begin de invoering van meer voedingsmiddelen aan uw dieet, zoals gestoomde groenten en fruit. Blader door uw supermarkt voor gezonde voedingskeuzes. Voeg wat gezonde yoghurt, melk, granen, havermout en nog veel meer aan uw dieet. Blijf uit de buurt van alcohol, sigaretten, koffie, chocolade, frisdrank, chips en gebak.

Hints

U kunt de natuurlijke lever zuiveringen dieet een keer te doen om de 30 dagen.

Stoppen met roken en drinken tijdens uw natuurlijke lever zuiveringen dieet. Gebruik schadelijke stoffen, zoals alcohol, alleen schadelijk voor uw lever. Als u een medische aandoening, raadpleeg uw arts voordat u probeert de natuurlijke lever zuiveringen dieet.

Share This Post