Index / Kunst en Vermaak / Hoe om te doen Children's Make-up voor een Overweging van het ballet

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe om te doen Children's Make-up voor een Overweging van het ballet

Als uw kind is en die bij een ballet overweging, zal ze nodig hebben om make-up fase, welke functies van een danser vergroot zodat haar uitingen zijn zichtbaar vanaf het publiek te dragen. De sleutel tot het doen van make-up van kinderen voor ballet

AdvertisementAls uw kind is en die bij een ballet overweging, zal ze nodig hebben om make-up fase, welke functies van een danser vergroot zodat haar uitingen zijn zichtbaar vanaf het publiek te dragen. De sleutel tot het doen van make-up van kinderen voor ballet is om natuurlijke kleuren te gebruiken. Het kind moet niet kijken "made" met felle kleuren; eerder, zou de make haar gelaatstrekken te onderscheiden van ver weg. Make-up voor kinderen is bedoeld om de mogelijkheden te benadrukken, ze niet overdrijven.

Met behulp van een make-up spons, van toepassing foundation in een kleur die past bij de huid van het kind toon. Gebruik meer foundation dan u zou doen voor "street" make-up. Meng de stichting op de kaaklijn. Stof op lichtgewicht, licht glanzend poeder zodat de make-up zal het podium blijven zitten.

Gebruik een crème schaduw op de deksels - lichtgrijs of blauw ziet er goed uit op een lichte huid, terwijl Lila aanvulling op een donkere huid. Kies een relatief gedempte kleuren - te licht en het kind zal opzichtige kijken. Afwerking van de oogschaduw met een laagje poeder om de kleur vast te houden.

Lijn de ogen met een vloeibare eyeliner die aan haar van het kind. Voor rood haar, probeer dan een lichtbruin. Verleng de lijn op de bovenste wimperlijn iets voorbij het oog, maar niet zet hem op. Afwerking van de ogen met twee lagen mascara een tint of twee donkerder dan de liner.

Gebruik een crème blush in een perzik of lichtroze met glanzende tinten om de jukbeenderen te benadrukken. Opgaan in de stichting.

Solliciteer lippenstift twee tinten donkerder dan de natuurlijke kleur van de lippen van het kind. Begin met de binnenkant van de lippen met een lipliner potlood, dan vul ze in met lippenstift. Vermijd felle rood en roze bubblegum, omdat deze te licht voor kinderen behalve op zeer grote podia.

Share This Post