Index / tech / Hoe om te delen webpagina's

Share This Post

tech

Hoe om te delen webpagina's

Het internet staat vol met grappige, interessante en onderhoudende video's, foto's en artikelen. Terwijl u de inhoud op uw eigen kunnen genieten, is het ook leuk om de banden met andere mensen te delen. Als je delen met anderen, zult u waarschijnlijk

AdvertisementHet internet staat vol met grappige, interessante en onderhoudende video's, foto's en artikelen. Terwijl u de inhoud op uw eigen kunnen genieten, is het ook leuk om de banden met andere mensen te delen. Als je delen met anderen, zult u waarschijnlijk ontvangt onderhoudend schakels in ruil. Websites zijn het delen van informatie zeer gemakkelijk gemaakt, in het bijzonder met de groei van sociale netwerken.

Stuur een e-mail met een link naar de pagina die u wilt delen. Open uw e-mail inbox, selecteert u om een ​​nieuw bericht op te stellen, zet een korte beschrijving van wat u verzendt in de onderwerpregel en de link in het lichaam van uw e-mail. Voeg de gewenste geadresseerden en klik op versturen.

Plaats een link naar de webpagina die u wilt delen op een sociaal netwerk. Meld u aan bij Facebook, klikt u op het vak met de tekst 'Wat staat er op je hoofd? " aan de bovenkant van het venster en plak de link naar de site die u wilt delen. Facebook zal automatisch de website insluiten op de nieuws-feed. Plaats de link op Twitter onder de "Wat gebeurt er?" header. Het beste is om de link te korten met behulp van een website als tinyurl.com of bit.ly, zodat u kunt uw 140 karakters te sparen voor een beschrijving van de link. Je vrienden en volgers kunnen nu zien uw link.

Klik op de link 'delen', zegt op de meeste inhoud van websites, die zal leiden tot meerdere opties voor het delen van de webpagina. In het algemeen bevat de lijst een e-mail optie, samen met sociale netwerken en hun stem uitbrengen sites als Digg. Dit is een eenvoudiger, gestroomlijnde manier om content die je interessant vindt te delen.

Praat over de webpagina die u wilt delen en verspreiden via mond-tot-mondreclame in gesprekken. Dit is niet altijd betrouwbaar is, als uw gesprekspartner moet de link gegevens of de titel van de webpagina te onthouden in plaats van alleen maar te klikken op een link. Op zijn minst, kan uw e-mail en vraag naar de link later.

Hints

Altijd kopiëren en plakken links naar eventuele spelfouten te voorkomen.

Niet over-aandeel banden, als mensen de neiging te krijgen overweldigd door te veel informatie afkomstig van één persoon. Limit koppeling-sharing om 01:59 berichten of e-mails per dag.

Share This Post