Index / Kunst en Vermaak / Hoe om te dansen naar Punk Rock

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe om te dansen naar Punk Rock

Of je nu in een mosh pit of een hipster achtertuin barbecue, niet dansen op punk rock correct kan maken je verliest aanzienlijke street credibility. Het grote ding over punk rock is dat het wordt gevoed door chaos en niet gechoreografeerde bewegingen

AdvertisementOf je nu in een mosh pit of een hipster achtertuin barbecue, niet dansen op punk rock correct kan maken je verliest aanzienlijke street credibility. Het grote ding over punk rock is dat het wordt gevoed door chaos en niet gechoreografeerde bewegingen of zelfs coördinatie vereisen. Weten hoe om te dansen zal ook u te beschermen tegen andere slam-dansers en thrashers die meeslepen. Bereid je dus voor uw volgende punk rock extravaganza - door te laten los en dansen als een idioot.

Bekijk een video van een punk rock concert en bestuderen hoe het publiek beweegt. Het observeren van anderen is een geweldige manier om nieuwe vaardigheden te leren voordat je probeert je eigen routine.

Zet je favoriete punk rock-cd en een vuist in de lucht te verhogen. Thrash je hoofd van achter naar voren en plant uw voeten. Dit is je rock vormen, kom terug naar dit aan het begin van elk nummer en tijdens rockende gitaarsolo's.

Schop je benen uit voor je; punch de lucht toen de muziek pikt snelheid. Houd bonzen je hoofd en voel je vrij om obsceniteiten schreeuwen of eenvoudige strijdkreten. Andere dansers kunnen tegen het lijf loopt u - een gemeenschappelijk optreden in moshkuilen - dus klaar om hen weg te duwen.

Voeg in dance moves die je gestudeerd en laat je lichaam over te nemen. Blijf in beweging en je zal niet worden beschouwd als een stijf.

Share This Post