Index / Reizen / Hoe om te controleren voor vertragingen

Share This Post

Reizen

Hoe om te controleren voor vertragingen

Bij slecht weer, zullen de reizigers willen weten of hun vluchten zijn vertraagd alvorens de reis naar de luchthaven. Bovendien kan u wilt weten of uw aansluitende vlucht heeft tot uw tussenstop luchthaven vertraging opgelopen. Helaas, de vertraginge

AdvertisementBij slecht weer, zullen de reizigers willen weten of hun vluchten zijn vertraagd alvorens de reis naar de luchthaven. Bovendien kan u wilt weten of uw aansluitende vlucht heeft tot uw tussenstop luchthaven vertraging opgelopen. Helaas, de vertragingen in het luchtverkeer worden steeds gemeengoed als luchthavens krijgt meer congestie. Maar er zijn eenvoudige manieren om de status van de vluchten op de route te controleren voordat zelfs uw huis te verlaten.

Wat je nodig hebt

Computer

Internet toegang

Telefoon

Ga naar de website van uw luchtvaartmaatschappij en vind de plaats op de webpagina waar je vluchtstatus kunt controleren. Voer uw vluchtnummer of de "Vanaf het vliegveld" en "To airport" informatie in de velden om informatie opzoeken over uw vlucht. Het systeem zal u vertellen of uw vlucht is op tijd, vertraagd of geannuleerd. Als het wordt uitgesteld, moet een nieuwe vertrek- en aankomsttijd worden weergegeven.

Bel uw luchtvaartmaatschappij geautomatiseerde vluchtinformatie telefoonlijn. Veel luchtvaartmaatschappijen hebben nu computers die vragen om gesproken aanwijzingen van je. Volg de instructies en aanwijzingen van het automatische systeem te navigeren naar informatie over uw vlucht. Het systeem moet u vertellen wanneer de vlucht vertraagd is en hoeveel keer dat het wordt vertraagd op dat moment.

Bezoek Air Traffic Control System Command Center website van de Federal Aviation Administration (zie bronnen) op de vlucht vertraging van meer informatie over een kaart van de Verenigde Staten. De kaart toont grote luchthavens en het gemiddelde van vertrek en aankomst vertragingen op elke luchthaven. Het systeem laat ook zien waarom een ​​dergelijke vertraging kunnen plaatsvinden. De redenen kunnen zijn het weer, druk verkeer of controleprocedures luchtverkeer.

Bezoek een weersinformatie website voor het opzoeken van informatie over het weer in uw stad van vertrek, tussenstop of transit stad (indien van toepassing), aankomst stad en overal langs uw potentiële vliegroute om een ​​idee te krijgen als elke weerpatronen kunnen bijdragen aan een vertraging in uw vlucht reisschema . Als belangrijkste weerpatronen aanwezig zijn, kan de luchtverkeersleiding te vertragen uitgaande vertrekkende vluchten, het uitstellen van inkomende aankomende vluchten, het omleiden van vliegtuigen rond het weer, het plaatsen van vluchten in bedrijf patronen of ze doorschakelen naar andere luchthavens als het weer situatie is bijzonder gevaarlijk. Dit zou dragen allemaal bij tot een vertraging bij vertrek en aankomst.

Hints

Geen stress uit als uw vlucht is vertraagd of geannuleerd. U zult er uiteindelijk, samen met alle anderen die in dezelfde situatie als jij. Breng langs een goed boek te lezen of wat werk van het kantoor. Of anders verkennen van de luchthaven en hebben een lekkere maaltijd in een van de luchthaven restaurants.

Share This Post