Index / Gezondheid / Hoe om te controleren voor Ovariale Symptomen Kanker

Share This Post

Gezondheid

Hoe om te controleren voor Ovariale Symptomen Kanker

Het is belangrijk voor vrouwen zich bewust zijn van de symptomen die de vroege stadia van eierstokkanker begeleiden. Helaas, de symptomen van eierstokkanker zijn vergelijkbaar met de symptomen van andere gezondheidsproblemen en vaak is de kanker in e

AdvertisementHet is belangrijk voor vrouwen zich bewust zijn van de symptomen die de vroege stadia van eierstokkanker begeleiden. Helaas, de symptomen van eierstokkanker zijn vergelijkbaar met de symptomen van andere gezondheidsproblemen en vaak is de kanker in een vergevorderd stadium voordat de diagnose wordt gesteld. Eierstokkanker is een kwaadaardige tumor van de eierstokken, die de vrouwelijke voortplantingsorganen die eieren produceren.

Wat je nodig hebt

Computer met internettoegang

Controleer op pijnlijke symptomen van eierstokkanker

Besteed aandacht aan rugpijn. Lage rugpijn is een van de meest voorkomende symptomen ervaren door vrouwen die ontdekken dat ze eierstokkanker.

Wees alert op de buik en het bekken pijn die aanhoudt. Veel van de symptomen van eierstokkanker symptomen van infecties en andere normale omstandigheden zoals spijsverteringsproblemen. Informeer uw arts wanneer deze symptomen blijven zonder opgaaf van redenen langer dan normaal.

Herken Lichamelijke veranderingen mogelijk Symptomen van eierstokkanker

Controleer of er veranderingen in de stoelgang of urine gewoonten. Frequent urineren, diarree of constipatie kunnen allemaal symptomen van eierstokkanker.

Weet dat veel vrouwen die zijn gediagnosticeerd met eierstokkanker ervaring onverklaarbare vermoeidheid als een van de eerste tekenen.

Let op zwelling van de buik, een opgeblazen gevoel, krampen en / of gevoelens van volheid. Bovendien worden chronische gas en indigestie vaak gevoeld door vrouwen die eierstokkanker.

Ga naar een dokter als je zware of onverklaarbare vaginale bloeden, vooral na de menopauze.

Wees je bewust van een plotselinge of onverklaarbare gewichtstoename of -verlies.

Houd een arts als u pijn tijdens het vrijen. Uw gynaecoloog kan controleren of eierstokkanker.

Hints

Zorg ervoor dat u uw arts vragen om een ​​grondig onderzoek van het bekken als je symptomen van eierstokkanker of geloven dat je in een hoge risicogroep.

Weet dat alle particuliere verzekeraars en managed care plannen eerste screening van kanker en testprocedures moeten dekken.

Symptomen van een ziekte, maar in het bijzonder kanker, kan angst en mogelijk depressie veroorzaken. Overweeg het maken van een afspraak naar een professionele geestelijke gezondheidszorg in aanvulling zien op het zien van uw arts om eventuele problemen die u kan hebben te bespreken.

Share This Post