Index / Huis / Hoe om te controleren & reparatie een Brass Loodgieters Valve

Share This Post

Huis

Hoe om te controleren & reparatie een Brass Loodgieters Valve

Brass loodgieterswerk kleppen - of afsluiters - worden meestal gesoldeerd in het huis, waarvan de belangrijkste waterleiding. Wanneer uitgeschakeld, ze stoppen met al het water uit het bereiken van elk huishouden water armaturen (douches, toiletten,

AdvertisementBrass loodgieterswerk kleppen - of afsluiters - worden meestal gesoldeerd in het huis, waarvan de belangrijkste waterleiding. Wanneer uitgeschakeld, ze stoppen met al het water uit het bereiken van elk huishouden water armaturen (douches, toiletten, wastafels). Na verloop van tijd kan de pakkingmoer (onder de klep handvat of hendel) los te maken, waardoor waterlekken. Ook kan de pakkingring (onder de pakkingmoer) oud worden en moeten worden vervangen. Controle van het messing afsluiter of het stoppen van de lekken is een eenvoudig proces dat weinig tijd kost.

Wat je nodig hebt

  • verstelbare moersleutel

    schroevedraaier

    Nieuwe verpakking wasmachine

Plaats een verstelbare sleutel rond de afsluiter pakkingmoer. Draai de moer in 1/8 beurt door het bewegen van de sleutel met de klok mee totdat de klep niet meer lekt. Als de moer volledig vast en de lekkage blijft, zal de pakking schijf onder de moer moet vervangen.

Zet het water uit bij de stad ventiel bij u thuis. Verwijder de klep van de handgreep / hendel door het verwijderen van de centrale schroef. Plaats de sleutel rond de pakkingmoer en zowel los te maken en verwijder het - draai de sleutel tegen de klok in.

Trek de pakking ring onder de moer met de hand. Plaats een nieuwe verpakking wasmachine op zijn plaats en draai de pakkingmoer terug op zijn plaats over de wasmachine.

Vervang de handgreep / hendel en draai de centrale schroef.

Zet op het water bij de stad afsluiter. Draai de afsluiter handgreep / hendel, zodat de klep in de "open" stand. Als de klep lekt, draai de pakkingmoer in 08/01-bochten totdat het lek stopt.

Hints

Het is een goed idee om koperen afsluiters regelmatig te controleren en zorg ervoor dat de pakkingmoer is krap, zelfs als ze niet lekken.

Share This Post